Facebook Pixel "Φάουλ" από Αντωνά στο Survivor - Έκανε αυτό που… σιχαινόταν με Σοφιάνα
Life
| 2024-02-03 00:03:00

Μέγα "φάουλ" από τη Μαρία Αντωνά στο Survivor - Έκανε αυτό που… σιχαινόταν με τη Σοφιάνα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team
Μέγα "φάουλ" από τη Μαρία Αντωνά στο Survivor - Έκανε αυτό που… σιχαινόταν με τη Σοφιάνα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Θυμάστε όσα απαράδεκτα είχαν γίνει στο ριάλιτι με τον Άρη Σοϊλέδη; Η σύντροφός του μάλλον τα ξέχασε ή έκανε μία δήλωση που θα μετανιώσει…

Ο Άρης Σοϊλέδης παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει το Survivor, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι, ωστόσο βρίσκεται σε τιμωρία από την παραγωγή, λόγω της έντασης που υπήρξε μετά το τέλος του κύκλου που συμμετείχε.

Ήταν άλλωστε ένας κύκλος του Survivor που περισσότερο μας απασχόλησε με τις ίντριγκες και τους τσακωμούς και λιγότερο με τα αγωνίσματα. Είναι η σεζόν που για μήνες μας απασχολούσε αν… τρέχει κάτι με τον Άρη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη. Προφανώς και ποτέ δεν συνέβη το παραμικρό ανάμεσά τους, ωστόσο αυτό υποννοούσαν συμπαίκτες τους on camera, ενώ και η παραγωγή «έπαιζε» με τη ζωή τους για να βγάλει νούμερα.

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Σοϊλέδη, είχε περάσει δύσκολα στην Αθήνα και δικαίως όλοι την είχαν στηρίξει, καθώς η παραγωγή… έπαιζε στην πλάτη του ζευγαριού, για να κάνει λίγα νούμερα παραπάνω το παιχνίδι. Τώρα όμως, η ίδια βρίσκεται στη ζούγκλα και μάλλον κάνει το ίδιο, καθώς σε δήλωσή της On camera λέει πως ο Φάνης έχει ξεκάθαρη συμπάθεια προς την Χρύσα.

Η όμορφη Χρύσα πάντως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα και αρκετές φορές μιλάει για αυτόν στην κάμερα, οπότε μάλλον το παρεξήγησε ή εννοούσε κάτι άλλο…

 

Νέα σχέση για Πασχαλάκη - Μετά την Παπαδοπούλου ζευγάρι με κουκλάρα παίκτρια του Survivor (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η Ειρήνη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένη και πιο προβεβλημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz τα τελευταία χρόνια. Ανέβαζαν συνεχώς φωτογραφίες στα social media, ενώ έκαναν και πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Γι’ αυτό και ο χωρισμός του προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε πάρα πολύ…

 
 

Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει πλέον προχωρήσει τη ζωή του (όπως και η τραγουδίστρια σύμφωνα με δημοσιεύματα…) και πλέον έχει στο πλευρό του μία εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα!

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Κωστής Ραπτόπουλος. Θυμίζουμε πως είναι ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μετά τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον χωρισμό του από την Παπαδοπούλου.

Τι ανέφερε λοιπόν ο «Ραπτό» για τον Έλληνα τερματοφύλακα; Πώς βρίσκεται σε νέα σχέση, με την Σοφιάνα Αβραμάκη, την εντυπωσιακή παίκτρια του Survivor!

 
 

Σαρώνουν στα social δύο νέες ΦΩΤΟ της Σοφιάννας - Η μία με ανύπαρκτο μαγιό, η άλλη χωρίς σουτιέν - Κορμάρα!

Στις πιο πρόσφατες, η Σοφιάννα Αβραμάκη προκάλεσε... ταχυπαλμίες στους θαυμαστές της, ποζάροντας αρχικά χωρίς εσώρουχα και στη συνέχεια με ένα μπικίνι... κόλαση, το οποίο αναδείκνυε το απίστευτο κορμί της!

Απολαύστε την!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags