Facebook Pixel Σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή στο "My style Rocks"
Life
| 2024-02-06 09:20:00

Σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή στο "My style Rocks" - Είναι η απόλυτη... MILF! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή στο "My style Rocks" - Είναι η απόλυτη... MILF! (ΦΩΤΟ)

Τι και αν είναι μητέρα, παραμένει μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που δεν χάνει αγώνα του αγαπημένου της...

Με νέο κύκλο επεισοδίων ξεκίνησε το My Style Rocks και 9 νέες παίκτριες θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση και θα ακούσουν τα σχόλια της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής, στην οποία κάθονται πια ο Λάκης Γαβαλάς, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ανάμεσα στις παίκτριες, ξεχωρίζει η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η εντυπωσιακή Influencer αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της από τα πρώτα επεισόδια του νέου My Style Rocks, τόσο για το ντύσιμό της όσο και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

 

Ποια είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου

Η Ζέτα είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Δηλώνει αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος και στόχος της είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών της. Από μικρή της άρεσε η μόδα όπως επίσης και να βγάζει φωτογραφίες κι αυτός ήταν ένας παραπάνω λόγος που την έκανε να ασχοληθεί στην πορεία επαγγελματικά με το Instagram!

Λόγω του επαγγέλματος του συζύγου της έχει ζήσει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και αυτό συνετέλεσε στη διαμόρφωση του στυλ της. Της αρέσει όταν ταξιδεύει να υιοθετεί το τοπικό στυλ, και βεβαίως να φωτογραφίζεται για να κάνει τις δικές της στιλιστικές προτάσεις. Χαρακτηρίζει το καθημερινό της στυλ «στυλ ντίβας…».

 

Είναι μια ήρεμη δύναμη που πάντα προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Θεωρεί ότι είναι πολύ παρορμητική και συχνά λέει πράγματα χωρίς να τα έχει επεξεργαστεί, ξεροκέφαλη αλλά και ευαίσθητη. Έρχεται για να αναδείξει το ήθος της και να φορέσει το στέμμα της νικήτριας!

"Τρέλανε" το Ντουμπάι σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή - Φόρεμα χωρίς εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Επιμένει και συνεχίζει αραβικά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, έστω και αν άλλαξε χώρα στην χερσόνησο, όντας πλέον μετά τον Κώστα Μανωλά ο δεύτερος Ελληνας που θα αγωνιστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με την Κορ Φακάν

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, τον επισκέφτηκε η εντυπωσιακή σύζυγός του, Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη, η οποία… βομβάρδισε τα social media με φωτογραφίες.

Η όμορφη μελαχρινή ποζάρει με μαγιό, αλλά με εντυπωσιακά φορέματα, όπου κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι παρατήρησαν ότι είχε ξεχάσει να φορέσει σουτιέν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags