Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραγουδιστές το νέο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Γνωρίστηκαν στην πίστα και τώρα συγκατοικούν!
Life
| 2024-02-14 09:00:00

Τραγουδιστές το νέο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Γνωρίστηκαν στην πίστα και τώρα συγκατοικούν!

Sportdog Team
Τραγουδιστές το νέο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Γνωρίστηκαν στην πίστα και τώρα συγκατοικούν!

Περνούν πολύ καλά μαζί, μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη και ετοιμάζουν μία εντυπωσιακή ανακοίνωση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

Ένα νέο ζευγάρι που ζει μάλιστα κι έναν μεγάλο έρωτα έχει προκύψει στη νυχτερινή Αθήνα το τελευταίο διάστημα. Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη έχουν έρθει πολύ κοντά και η σχέση τους είναι επιβεβαιωμένη, άσχετα αν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει πουθενά για αυτό.

Οι δύο τραγουδιστές συνεργάστηκαν τον περασμένο χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, κάτι που τους έκανε να αναπτύξουν μια στενή φιλία, η οποία μετατράπηκε σιγά-σιγά σε έρωτα!

Μάλιστα, στο περιοδικό Down Town διαβάσαμε ότι μετά από έναν χρόνο σχέσης, η Ανδρομάχη και ο Λιβάνης, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Οι δυο τραγουδιστές αποφάσισαν να συγκατοικήσουν πριν από δύο εβδομάδες, στο σπίτι του Γιώργου, στην περιοχή της Γλυφάδας, προκειμένου να ζουν καθημερινά μαζί τον έρωτά τους!

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Το νέο video clip με τον Γιώργο Λιβάνη στα σοκάκια της Ρώμης

Λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης παρουσίασαν ένα μικρό teaser από το νέο τους τραγούδι.

Οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι τη Ρώμη προκειμένου να κάνουν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

Μάλιστα, σε ένα σημείο είναι ντυμένοι νύφη και γαμπρός με την Ανδρομάχη να γράφει στο βίντεο στο TikTok «Του πάτησα το πόδι;».

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Ωστόσο, το τραγούδι με τίτλο «Η αγάπη αυτή» ίσως είναι και ένας τρόπος επιβεβαίωσης της σχέσης τους με τη χημεία τους να είναι αδιαμφισβήτητη.

@andromache_dim  #foryoupage #foryou #iagapiauti #livanis #andromache #newsong #mpesfypgamw #fypシ #comingsoon @Smaro Manolopoulou @Nadia Pouri ♬ Iagapiauti - Livanis_Giorgos

Σάλος με διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Στην πίστα χωρίς σουτιέν και με ανοιχτό πουκάμισο (Vid)

Viral στα social media είναι τις τελευταίες ημέρες η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη».

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και κυριολεκτικά σηκώνει όρθιο ένα μαγαζί, τραγουδώντας μαζί της.

Το TikTok είναι γεμάτο με βιντεάκια της Ανδρομάχης, η οποία τραγουδά «Παράλληλη Αγάπη» με ένα εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι, το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό. Χαζεύουμε και εμφάνιση και ερμηνεία!

Δείτε τη!

@ioanniszisis #paraliliagapi #for #greektiktok @Andromache_dim #foryougreece #fantasilive #foryou #andromachi ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioannis Zisis
@andromachesfans πάμε τώρα να μιλήσουμε για παράλληλες αγάπες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags