Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοντέλο αποκάλυψε πως έκανε "έντονο" σεξ σε πάρκινγκ γηπέδου εν ώρα αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-02-14 15:48:00

Μοντέλο αποκάλυψε πως έκανε "έντονο" σεξ σε πάρκινγκ γηπέδου εν ώρα αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μοντέλο αποκάλυψε πως έκανε "έντονο" σεξ σε πάρκινγκ γηπέδου εν ώρα αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομολόγησε το σεξ στο πάρκινγκ του σταδίου Super Bowl και παραδέχεται ότι «ήταν έντονο».

Μια influencer άφησε άφωνους τους χρήστες του διαδικτύου, αφού αποκάλυψε τι έκανε κατά τη διάρκεια του περιβόητου Super Bowl.

Ο αγώνας μεταξύ των Kansas City Chiefs και San Fransisco 49ers πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με δεκάδες χιλιάδες παρευρισκόμενους στο Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Το 27χρονο μοντέλο Κάιλι Κιλιόν απολάμβανε έναν διαφορετικό... αγώνα κάνοντας σεξ στο πάρκινγκ με τον αρραβωνιαστικό της, Κόντι Νέλσον. Το ζευγάρι έχει 84.000 ακόλουθους στο instagram (thenaughty_travelers) και μοιράστηκέ ένα έντονο στιγμιότυπο στα social media για να πειράξουν τους θαυμαστές τους.

«Οι 49ers δεν κέρδισαν, αλλά ο Κόντι κέρδισε», έγραφε η ανάρτηση, με μια φωτογραφία που δείχνει την influencer.

«Ήμασταν λίγο πιο έντονοι φωνητικά και αυτό αυξάνει τον κίνδυνο. Ρωτήσαμε τους θαυμαστές μας στο Instagram αν θα ήθελαν να κάνουμε σεξ στο Superbowl και είπαν ναι. Υπέθεσα ότι θα είχαμε πρόβλημα αν μας έπιαναν. Αν όντως μας τραβούσαν και ο αστυνομικός ήταν ψύχραιμος και είχε χιούμορ, θα ήμασταν μάλλον μια χαρά. Αλλά νομίζω ότι τεχνικά θα μπορούσαμε να είχαμε συλληφθεί και να μας επιβληθεί πρόστιμο για δημόσια απρέπεια. Ήταν ριψοκίνδυνο, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος ήταν τόσο μέσα στο παιχνίδι και στο πάρτι που ήμασταν καλά», έγραψε το ζευγάρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kaylee και ο Cody απολαμβάνουν το σεξ δημόσια. Πέρυσι, το μοντέλο μοιράστηκε πώς παραλίγο να τους πιάσουν να κάνουν μια άτακτη φασαρία έξω από άλλο γήπεδο ποδοσφαίρου, αφού «βαρέθηκαν» βλέποντας την ομάδα τους NFL, τους Arizona Cardinals, να χάνει το παιχνίδι.

Ο Κόντι ήταν πολύ χαρούμενος που ικανοποίησε το σέξι αίτημα της αρραβωνιαστικιάς του – με το δίδυμο να χοροπηδάει στο πίσω κάθισμα του Ford Bronco τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaylee Killion (@kaylee_killi0n)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags