Facebook Pixel Χριστίνα Κολέτσα: Στην πίστα με "σκισμένο" φόρεμα και χωρίς εσώρουχα (Vid)
Life
| 2024-02-18 10:41:00

Το... τερμάτισε στη Θεσσαλονίκη η Κολέτσα - Στην πίστα με "σκισμένο" φόρεμα και χωρίς εσώρουχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το... τερμάτισε στη Θεσσαλονίκη η Κολέτσα - Στην πίστα με "σκισμένο" φόρεμα και χωρίς εσώρουχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακή και φωνάρα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, που σε κάθε νυχτερινή της εμφάνιση προκαλεί ταραχή!

Η Χριστίνα Κολέτσα ποντάρει πάντα στις σέξι εμφανίσεις της στα κέντρα που εμφανίζεται και το ίδιο έκανε και χθες το βράδυ.

Στην εμφάνισή της λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, το οποίο είχε περισσότερα κενά παρά ύφασμα, ενώ είναι εμφανές πως είχε ξεχάσει και τα εσώρουχα!

Η τραγουδίστρια βγήκε στην πίστα με ένα μαύρο, δερμάτινο, μίνι φόρεμα, το οποίο στα πλάγια είχε την εξής φιλοσοφία: λωρίδα, κενό, λωρίδα κενό. Όπως είναι λογικό όταν έστριβε η Χριστίνα, σκορπούσε χαμόγελα ενθουσιασμού...

Δείτε τα βίντεο και μία παλιότερη φωτογραφία, όπου το είχε ξαναφορέσει!

Eπεισόδιο με Κατερίνα Λιόλιου στην πίστα - Της πέταξαν τασάκι στο πρόσωπο - Σταμάτησε να τραγουδάει και… (Vid)

Πρόκειται για την ταλαντούχα Θεσσαλονικιά, που αναστατώνει τις πίστες και ανάβει φωτιές στις ανδρικές καρδιές.

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει αναδειχθεί σε πολύπλευρο ταλέντο, αφού πριν δύο χρόνια την απολαύσαμε και ως παρουσιάστρια… στα παρασκήνια του X Factor, ενώ πλέον σαρώνει στη νυχτερινή Αθήνα.

Η καλλονή Θεσσαλονικιά, που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βοηθούν μια καριέρα, και φωνή και εντυπωσιακή, πληθωρική παρουσία από τη στιγμή που εμφανίστηκε προκάλεσε πανικό και αναστατώσεις!

Ο κόσμος την γνώρισε πρώτη φορά στα blind auditions του «The Voice» του 2014, με την Δέσποινα Βανδή να είναι η coach της.

Η σαγηνευτική Κατερίνα, μπορεί να ζαλίζει το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό, αλλά σίγουρα δεν μένουν παραπονεμένοι και οι θαμώνες και θαυμαστές της των νυχτερινών μαγαζιών, από τις «μαγευτικές» εμφανίσεις της που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις νυχτερινές πίστες.

Κάποιοι βέβαια, πίνουν λίγο παραπάνω και ξεπερνούν τα όρια, όπως αυτός που της πέταξε τασάκι ή παγάκι στο πρόσωπο και την ανάγκασε να διακόψει το πρόγραμμα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

@pitsogia @@katerinalioliou ♬ πρωτότυπος ήχος - georgepits

Κατερίνα Λιόλιου: Το νέο βίντεο κλιπ και η αλλαγή στα μαλλιά της

Η Κατερίνα Λιόλιου έδωσε στους διαδικτυακούς ακολούθους της, μια μικρή γεύση από το νέο της βίντεο κλιπ και την αλλαγή που έκανε για αυτό, στα μαλλιά της.

Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα σύντομο απόσπασμα από το μουσικό βίντεο για το νέο της κομμάτι. Στο συγκεκριμένο κλιπ, η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίζεται να έχει ροζ μαλλιά σε καρέ κούρεμα και να φοράει ένα σετ που θυμίζει μαγιό, σε μπεζ απόχρωση. Όσο τραγουδάει, η ίδια είναι δεμένη στα χέρια με μακριές αλυσίδες που ξεκινούν από ψηλά στο ταβάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags