Facebook Pixel Ξύλο στο μαγαζί και ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν σταμάτησε το τραγούδι (Vid)
Life
| 2024-02-19 09:20:00

Έπεφτε ξύλο στα πρώτα τραπέζια και ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν σταμάτησε να τραγουδάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπεφτε ξύλο στα πρώτα τραπέζια και ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν σταμάτησε να τραγουδάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες από τα μπουζούκια!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένα από τα πιο Hot ονόματα στη φετινή νυχτερινή Αθήνα και όπως είναι λογικό, τα βραδιά που εμφανίζεται δεν υπάρχει… ούτε καρέκλα στο μαγαζί!

Στην τελευταία του εμφάνιση όμως η κατάσταση ξέφυγε και όπως θα δείτε στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κάποιοι από τους πελάτες του μαγαζιού πιάστηκαν στα χέρια.

Ο Οικονομόπουλος πάντως δεν πτοήθηκε και συνέχισε το τραγούδι…

Δείτε (το βίντεο... εξαφανίστηκε από το tik-tok): 

Τα επικίνδυνα και ευτράπελα περιστατικά που έχουν ζήσει οι καλλιτέχνες στην πίστα

Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα… θα πρέπει να πάρουν οι τραγουδιστές και οι τραγουδίστριες που τραγουδούν στις νυχτερινές πίστες στην Ελλάδα. Καθώς όλο και αυξάνουν τα φαινόμενα με τους θερμόαιμους θαυμαστές και θαυμάστριες που πάνω στην καψούρα και στο μεθύσι τους εκτοξεύουν πάνω στη σκηνή στους ερμηνευτές, μέσα στο τσακίρ κέφι, πανέρια λουλούδια στο πρόσωπο, αλλά και στα επίμαχα σημεία…

Τα επικίνδυνα, ευτράπελα αλλά και απρόβλεπτα περιστατικά που έχουν ζήσει οι περισσότεροι καλλιτέχνες πάνω στην πίστα από φλογισμένους από πάθος θαμώνες έχουν γίνει viral… στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Το πιο πρόσφατο ατυχές περιστατικό, με την ωραία τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, έχει βάλει πολλούς καλλιτέχνες σε προβληματισμό. Γιατί όταν η σωματική ακεραιότητα των καλλιτεχνών κινδυνεύει και τα πράγματα ξεφεύγουν, οι καλές προθέσεις των θαμώνων δεν φτάνουν για να δικαιολογήσουν την παρεκτροπή. Η Κατερίνα Λιόλιου παραλίγο να πάθει μεγάλη ζημιά στο μάτι της από την απερισκεψία του θαμώνα να της πέταξει την ώρα που τραγουδούσε συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου!

 

Η τραγουδίστρια, αφού ρώτησε ποιος το έκανε, ζήτησε από τον ένοχο να φύγει από το μαγαζί. «Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Οποιος το πέταξε, παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά» είπε η τραγουδίστρια.

Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν και αυτή μία από τις τραγουδίστριες που είχε φάει λουλούδια στο μάτι από τον διάσημο τραγουδιστή Λένι Κράβιτζ, όταν εκείνος βρέθηκε ως θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν πριν από πολλά χρόνια. Η τραγουδίστρια είχε πει: «Είχα τσαντιστεί πολύ με τον Λένι Κράβιτς, γιατί, όταν είχε έρθει στα μπουζούκια, μου πέταξε λουλούδια στο μάτι. Τον έβρισα».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δημιουργεί πάντα λουλουδοπόλεμο, όπου και αν εμφανίζεται. Viral είχαν γίνει στο TikTok τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον Νίκο Οικονομόπουλο να αγριοκοιτά θαμώνα που καθόταν στα μπροστινά τραπέζια σε πρόσφατη live εμφάνισή του και να διακόπτει το τραγούδι, όταν του έριξε λουλούδια στο πρόσωπο. Την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν πάνω στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fantasia και ερμήνευε το «Μελαγχολία μου», ένας πελάτης τού πέταξε πανέρια με λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπό του, εκνευρίζοντάς τον. Εκείνος, κοιτάζοντας μπροστά και στη μεριά από όπου ήρθαν τα λουλούδια, επισήμανε τον δράστη με άγριο βλέμμα και δείχνοντάς τον του είπε: «Μην το κάνεις αυτό γιατί με νευριάζεις».

Τα απροσδόκητα περιστατικά στην πίστα άλλες φορές ο Νίκος Οικονομόπουλος προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει με χιούμορ. Αρκετές φορές κάνει νοήματα στους θαυμαστές του και προσπαθεί να δώσει οδηγίες για να προστατευτεί από τον καταιγισμό των γαρίφαλων. Κάποιες φορές, όταν μερικά πανέρια πλησιάζουν επικίνδυνα τα… ευαίσθητα σημεία του, ο τραγουδιστής λέει από το μικρόφωνο «θα μου κάνετε ζημιά», δίνοντας «οδηγίες» στους θαμώνες να του τα ρίχνουν τα πανέρια κάτω από το γόνατο. Ο Αντώνης Ρέμος σε ένα ταξίδι του στην Κύπρο έφαγε στο πρόσωπο μέχρι και πλαστικά λουλούδια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο event μιας εταιρίας, που είχε γίνει σε μεγάλο ξενοδοχείο. Εκεί, λοιπόν, δεν υπήρχαν λουλούδια και ο κόσμος πήρε τα ψεύτικα που ήταν στα βάζα και του τα πετούσε. Επειδή όμως ήταν πλαστικά ο Αντώνης Ρέμος τούς ζητήσει ευγενικά να μην τον ξανακάνουν, για να μην του βγει κάνα μάτι. Ενας τύπος, όμως, το συνέχισε, με αποτέλεσμα ο πασίγνωστος τραγουδιστής να εκνευριστεί.

 
 

Αφού, λοιπόν, ολοκλήρωσε το τραγούδι που έλεγε, είπε από το μικρόφωνο «φιλάκια πολλά και καλό σας βράδυ» και αποχώρησε πρόωρα από τη σκηνή. Τα περιστατικά, όμως, δεν ένα και δύο… Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Χαλκίδα, όταν μια κοπέλα που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό αποφάσισε να βγάλει το σουτιέν της και να το πετάξει στον καλλιτέχνη, που βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Ακολουθώντας το «παράδειγμα» της κοπέλας αυτής, ακόμα μία κοπέλα, αυτή τη φορά στη συναυλία που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Αρχαία Ολυμπία, θέλησε να κάνει το ίδιο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αν και στην αρχή ήταν αμήχανος, έσκυψε, το πήρε και το παρέδωσε σε μέλος της ορχήστρας, λέγοντάς του με χιούμορ «κράτα το, κράτα το».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags