Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταρρίφθηκε ο... μύθος για τον Γιάννη Μπέζο - "Θα πάρει ακόμα και 1000 ευρώ για να…" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-02-23 23:54:00

Καταρρίφθηκε ο... μύθος για τον Γιάννη Μπέζο - "Θα πάρει ακόμα και 1000 ευρώ για να…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καταρρίφθηκε ο... μύθος για τον Γιάννη Μπέζο - "Θα πάρει ακόμα και 1000 ευρώ για να…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο παρεξηγημένος είναι τελικά ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της Ελλάδας;

Ο Γιάννης Μπέζος παρότι μέσα από τη σήριαλ και τις κωμωδίες που έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία 30 χρόνια έχει μπει σε όλα τα σπίτια και έχει ένα κοινό που τον λατρεύει, ο ίδιος δημόσια θέλει να κρατάει μία απόσταση.

Τόσο με τον κόσμο όσο και με τους δημοσιογράφους, στους οποίους δεν μιλάει συχνά και εμφανίζεται κυρίως για να προβάλει το έργο του. Μάλιστα, οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις του για τα… προϊόντα της τηλεόρασης, οι αρνήσεις του να βγάζει selfies και οι «σκληρές αλήθειες» που λέει αφιλτράριστα, συχνά παρεξηγούνται και του έχει βγει τελευταία το όνομα του… ξινού και του κακού.

Η ηθοποιός όμως Εύη Δαέλη που έπαιξε μαζί του στην τεράστια επιτυχία «Ευτυχισμένοι Μαζί» του MEGA, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πως ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από τους ελάχιστους που έχει συναντήσει στον χώρο που βοηθούν τα νεαρά παιδιά και μάλιστα, είναι πρόθυμος να πάρει μισθό ακόμα και 1000 ευρώ ο ίδιος, ώστε να πάρει καλά χρήματα από την παραγωγή όλη η ομάδα του!

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags