Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλανε τα καμαρίνια του J2US δίμετρη κουκλάρα - Κυκλοφορούσε μόνο με αποκαλυπτικά εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-03-01 09:20:00

Τρέλανε τα καμαρίνια του J2US δίμετρη κουκλάρα - Κυκλοφορούσε μόνο με αποκαλυπτικά εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρέλανε τα καμαρίνια του J2US δίμετρη κουκλάρα - Κυκλοφορούσε μόνο με αποκαλυπτικά εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Μέχρι και ο Νίκος Κοκλώνης αναφώνησε πως είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του φετινού σόου...

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου το μοντέλο και ηθοποιός που απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα στο ριάλιτι επιβίωσης τώρα μαγεύει και στο J2US! Με “δασκάλα” την Χριστίνα Μηλιού, η εντυπωσιακή παρουσία της μαγεύει πάνω στην σκηνή του μουσικού σόου.

Δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα το κάνει, τα πρώτα δείγματα όμως είναι εντυπωσιακά. Ανέκαθεν, η σκηνική της παρουσία και η ομορφιά της ήταν το δυνατό το της σημείο. Αυτό ήταν που την έκανε να ξεχωρίσει και στις παραλίες του Άγιο Δομίνικου.

Μαζί της ο σκηνοθέτης του Survivor έπαθε πανικό και μοίραζε φειδωλά εντυπωσιακά πλάνα με την Ναυσικά πρωταγωνίστρια. Απο το Survivor στο J2US ένα τραγούδι δρόμος..

Η ίδια κάνει τα πάντα εντός και εκτός σκηνής για να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της. Στην προσωπική της ζωή, η μεγάλη απορία που υπάρχει είναι αν τελικά θα παντρευτεί. Η Ναυσικά πάντως έχει αλλάξει στάση σε αυτό το θέμα και λέει ότι δεν θέλει να το συζητάει, αφού νιώθει πίεση που δεν την θέλει.

Μπορεί να δηλώνει ότι νιώθει πίεση, την ίδια ώρα όμως κάνει τα πάντα για να ανεβάζει την πίεση των θαυμαστών της. Μέσα απο τα social media και ειδικά απο τo Instagram καθηλώνει όλα τα φώτα πάνω της. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της είναι η μια καλύτερη απο την άλλη και ήδη έχει κάνει την Βανδή να ανησυχεί. Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί όλοι θα δίνουν βάση στην 31χρονη και όχι με την 54χρονη!

Τρανό παράδειγμα η τελευταία της εμφάνιση απο τα παρασκήνια του J2US. Με εντυπωσιακό total black εμφάνιση με διάφανα, είναι ο απόλυτος πειρασμός του μουσικού σόου!

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags