Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην κοπέλα ποδοσφαιριστή καταγγέλνει τους δημοσιογράφους που γράφουν ότι είναι «εθισμένη στο σεξ» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-03-02 15:44:00

Πρώην κοπέλα ποδοσφαιριστή καταγγέλνει τους δημοσιογράφους που γράφουν ότι είναι «εθισμένη στο σεξ» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πρώην κοπέλα ποδοσφαιριστή καταγγέλνει τους δημοσιογράφους που γράφουν ότι είναι «εθισμένη στο σεξ» (ΦΩΤΟ)

Το μοντέλο και παρουσιάστρια θα ακολουθήσει τη νομική όδο.

Η Μελίσα Σάττα είχε δεσμό με τους Κριστιάν Βιέρι και Ζερόμ Μπόατενγκ από το χώρο του ποδοσφαίρου και πρόσφατα χώρισε από τον τενίστα Μπερετίνι.

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια και μοντέλο κατήγγειλε την «ανάκριση των μέσων ενημέρωσης» που υφίσταται μετά τον χωρισμό της με τον τενίστα Ματέο Μπερετίνι και απείλησε να κινηθεί νομικά κατά των μέσων ενημέρωσης που την ορίζουν ως «εθισμένη στο σεξ» .

«Είναι καιρός ο Τύπος να αναλάβει την ευθύνη για τον πειρασμό του να με δυσφημήσει τόσο αθέμιτα και να θέσει σε κίνδυνο την προσωπική μου ασφάλεια. Και εδώ είμαι, για άλλη μια φορά αναγκασμένος να αναλάβω την αυτοάμυνά μου ενώπιον του δικαστηρίου της ανάκρισης μέσων ενημέρωσης, χωρίς να έχω διαπράξει κανένα έγκλημα, ούτε ηθικά κατακριτέα συμπεριφορά. Τίποτα. Αυτή τη φορά, ο Τύπος (και ζητώ συγγνώμη από όσους ασκούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου με συνείδηση, δέσμευση και προετοιμασία, αν χρησιμοποιήσω έναν όρο που τους φέρνει σε επαφή με αυτούς που χρησιμοποιούν έντυπο χαρτί ως απλή άσκηση κοινωνικής χυδαιότητας), όσον αφορά τον συζητημένο χωρισμό μου, δεν παρέλειψε να κάνει την είδηση ​​πιο ευχάριστη. Πουλήστε μερικά τυπωμένα αντίτυπα ή κερδίστε μερικά περισσότερα κλικ αποκαλώντας με "εθισμένη στο σεξ"», μοιράστηκε με τους περισσότερους από 4,8 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags