Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπουζούκια 2024: Τα πρώτα καλοκαιρινά σχήματα - Τεράστια έκπληξη με Αργυρό, Κοκκίνου, Γαρμπή, Ζευγαρά
Life
| 2024-03-06 09:20:00

Μπουζούκια 2024: Τα πρώτα καλοκαιρινά σχήματα - Τεράστια έκπληξη με Αργυρό, Κοκκίνου, Γαρμπή, Ζευγαρά

Sportdog Team
Μπουζούκια 2024: Τα πρώτα καλοκαιρινά σχήματα - Τεράστια έκπληξη με Αργυρό, Κοκκίνου, Γαρμπή, Ζευγαρά

Πόυ θα τραγουδήσουν φέτος και πότε ξεκινούν! Τα φετινά καλοκαιρινά ντουέτα που θα δούμε στις Αθηναϊκές πίστες

Ετοιμάζονται σιγά σιγά τα μαγαζιά που θα φωτίσουν τις νύχτες μας την καλοκαιρινή σεζόν. Πολλές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά δείτε από τώρα τα προσχέδια για να γνωρίζετε τι ετοιμάζεται.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia, έχοντας δίπλα του τη Λένα Ζευγαρά. Και οι δυο καλλιτέχνες έχουν ήδη συνεργασία με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, οπότε η συνύπαρξή τους επί σκηνής ήταν θέμα χρόνου να προκύψει.

 

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δέχτηκε πρόταση να αναλάβει το Frangelico, ένα μαγαζί που έχει κάνει πολλές φορές την έκπληξη στην παραλία.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημειώνει κάθε Παρασκευή στο Voodoo της οδού Πειραιώς μαζί με τον γιο της Δημήτρη, η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε πρόταση να συνεχίσει τις εμφανίσεις στον χώρο που στέγαζε το καλοκαρινό Voodoo, που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το Posidonio. Εκτός από τον ταχύτατα ανερχόμενο Δημήτρη Σχοινά, ακούγεται ότι θα είναι μαζί της και ο ταλαντούχος Γιώργος Λιβάνης.

Μιλώντας για το Posidonio, λίγο πρν από την πρεμιέρα του Σταμάτη Γονίδη με τον Στέλιο Ρόκκο, ήδη μαγειρεύεται η διάδοχη κατάσταση. Ο Θοδωρής Φέρρης, που είναι πολύ στα πάνω του φέτος, ετοιμάζεται να θα συνεργαστεί με έναν καλλιτέχνη που έκανε επίσης αθόρυβα μεγάλη επιτυχία φέτος τον χειμώνα, τον Νίκο Απέργη.

Ακριβώς δίπλα στο Romeo, ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζεται να συναντηθεί ξανά με την Έλλη Κοκκίνου, αφού οι χειμερινές τους εμφανίσεις στο Barbarella Athens είχαν κάνει την έκπληξη.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags