Facebook Pixel Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστο ελληνικό ζευγάρι - Φωτογραφία ντοκουμέντο
Life
| 2024-03-09 09:04:00

Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστο ελληνικό ζευγάρι - Κυκλοφόρησε φωτογραφία ντοκουμέντο, "τέλος" ο γάμος!

Sportdog Team
Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστο ελληνικό ζευγάρι - Κυκλοφόρησε φωτογραφία ντοκουμέντο, "τέλος" ο γάμος!

Πρόκειται για δύο πρόσωπα που πολύ συχνά τους βλέπουμε σε εκδηλώσεις, ενώ ποτέ δεν είχαν πρόβλημα να δείχνουν την αγάπη τους μπροστά στις κάμερες...

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, επέστρεψε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή “My Style Rocks” μετά από χρόνια απουσίας, καθώς μετά τις εκπομπές που έκανε με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και αγκαλιά ένα κουνέλι απουσίασε για πολλά χρόνια από την τηλεόραση.

Στα χρόνια αυτά που μεσολάβησαν, η Ζέτα Θεοδωροπούλου παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, δυο αγόρια κι ένα κορίτσι. Ωστόσο τώρα, μαζί με την επιστροφή της στην τηλεόραση άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες σχετικά με το χωρισμό από τον σύζυγό της. Αλήθεια ή τρικ για να επανέλθει το όνομά της δυνατά και να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχει; Μάλιστα στο “My Style Rocks” έχει αρχίσει ήδη να πετάει υπονοούμενα με τo look της το οποίο είπε πως θα το φορούσε “για να πάει σε δικηγόρο”.

 
 

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου  η Soula Glamorous έκανε ένα insta story γράφοντας πως το συγκεκριμένο ζευγάρι περνάει μία κρίση στο γάμο του. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι χώρισαν και έκαναν μάλιστα ο ένας τον άλλον unfollow στο Instagram. «Κολλητή η Ζέτα χώρισε με Ταχτσίδη. Έκαναν unfllow. Αφαίρεσε και από τις πληροφορίες της ότι είναι παντρεμένη», αναγράφεται στο μήνυμα που έστειλαν στη Soula Glamorous.

My style rocks – Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η γνωριμία με τον σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη και το πρώτο τους φιλί

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Από την περασμένη Δευτέρα τη βλέπουμε καθημερινά στο My style rocks αφού η μόδα ήταν κάτι που πάντα της άρεσε. Άλλωστε όπως δήλωσε στο επεισόδιο της Τετάρτης (7/2): «Με νοιάζει πάντα τι φοράω, ακόμα και όταν πέφτουμε στο κρεβάτι».

Με αφορμή τη σημερινή της εμφάνιση στο My style rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αποκάλυψε το love story της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, τον οποίο ερωτεύτηκε όπως λέει υπό βροχή κάτω από μια ομπρέλα!

«Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα, 1.97 ο άντρας μου, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και τη μπλούζα, την ψυχή του, το χαμόγελό του, αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μάς συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι.

Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», περιέγραψε στους τρεις κριτές.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags