Facebook Pixel Διάσημες που... έφαγαν κέρατο: Ναταλία Γερμανού, Δήμητρα Ματσούκα κ.α!
Life
| 2024-03-22 22:54:00

Διάσημες που... έφαγαν κέρατο: Ναταλία Γερμανού, Δήμητρα Ματσούκα, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.α.! (Vid)

Διάσημες που... έφαγαν κέρατο: Ναταλία Γερμανού, Δήμητρα Ματσούκα, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.α.! (Vid)

Λίγες είναι οι φορές που οι διάσημοι μιλούν για τα προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Ακόμα πιο σπάνιο φαινόμενο είναι να μιλούν και για τις φορές που έχουν πέσει θύματα απιστίας ή έχουν απιστήσει και οι ίδιοι.

Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις.

Μάρω Κοντού: «Δεν χαλάς μια ζωή για ένα κέρατο»

Σε συνέντευξή της το 2018 στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΪ είχε αναφερθεί η Μάρω Κοντού στην απιστία. Η καταξιωμένη ηθοποιός του θεάτρου και του σινεμά, είχε πει -μεταξύ άλλων: «Το κέρατο θέλει ψυχραιμία, τα κέρατα δεν είναι ένα, είναι ποικιλία κέρατου. Δεν χαλάς μια ζωή για ένα κέρατο... Είναι σαν τις διακόσιες αποχρώσεις του κέρατου».

«Οι γάμοι δεν πρέπει να χαλάνε για ένα, δυο κερατάκια, ταξιδάκια… ο άνδρας, δεν μπορεί να μείνει ήσυχος, είναι πολυγαμικό ζώο, εμείς δεν είμαστε», είχε πει επίσης, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από 12:10' και μετά.

Ελένη Ράντου: «Η απιστία υπάρχει σε κάθε ελληνικό σπίτι»

Η Ελένη Ράντου γκρέμισε τον μύθο της... παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι η «απιστία υπάρχει σε κάθε ελληνικό σπίτι». Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι η «απιστία είναι υγεία» και σε άλλη συνέντευξη στο περιοδικό Down Town είχε εξηγήσει σχετικά: «Το πιστεύω αυτό. Για να καταλήξεις να βάλεις τον τίτλο αυτό, θέλει χρόνο και να το δεις σφαιρικά, σαν έναν κύκλο ζωής. Πώς να στο πω αλλιώς; Οι πάντες έχουν απιστήσει. Μου φαίνεται πολύ αστεία όλη αυτή η correct τοποθέτηση της οικογένειας. Σε κάθε οικογένεια, όποιος πει ότι δεν έχει απιστήσει, λέει ψέματα».

Ερωτηθείσα αν όντως πιστεύει ότι σε κάθε ελληνικό σπίτι έχει υπάρξει και από μια απιστία, η διάσημη ηθοποιός είχε πει: «Οπωσδήποτε έχουν απιστήσει. Το πιστεύω. Και το πιστεύω γιατί η δική μου η εμπειρία από τις ερωτήσεις των γύρω μου ή από τη δική μου παρατήρηση γενικά αυτό δείχνει. Δεν έχω συναντήσει καμία περίπτωση που να μην έχει απατήσει κάποιος από τους δύο. Ακόμη και οι γονείς μας, που υποτίθεται ότι είναι έως ένα σημείο εξιδανικευμένοι, βλέπεις ότι έχουν μπει κι αυτοί σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Είναι μια περιπέτεια που κάθε ζευγάρι έχει περάσει. Και πολλές φορές το βοηθά να προχωρήσει».

Σε τηλεοπτική συνέντευξη είχε επίσης μιλήσει για την απιστία και είχε δηλώσει ότι είναι «αναπόφευκτη σε μία μακροχρόνια σχέση».

 

Ναταλία Γερμανού: «Με έχουν απατήσει και μου το έχουν πει»

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Ράντου ανοίγοντας το θέμα της απιστίας στην εκπομπή DOT, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως και η ίδια έχει βιώσει την απιστία και έχει συνεχίσει τη σχέση.

«Στη θεωρία αυτά όλα ακούγονται πάρα πολύ σωστά. Εγώ το έχω βιώσει προσωπικά σαν άνθρωπος. Με έχουν απατήσει, μου το έχουν πει και το έχω συγχωρέσει και έχω πάει παρακάτω. Έχω συνεχίσει δηλαδή τη σχέση. Πονάει πολύ. Μετά από εκεί και πέρα είναι πώς θα το διαχειριστείς. Πας παρακάτω, αλλά δεν αισθάνεσαι το ίδιο. Η γρατζουνιά είναι εκεί…», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Χριστίνα Παππά: «Με έχουν απατήσει και έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία»

Η ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο Symbol ότι σύντροφός της την έχει απατήσει και τον έχει συγχωρέσει: «Με έχουν απατήσει και έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία. Όταν είσαι ερωτευμένος δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Μπορείς να συγχωρέσεις και το πιο μεγάλο λάθος». Παρά το γεγονός ότι δέχτηκε την απιστία, η ίδια δεν έχει απατήσει ποτέ κάποιον σύντροφό της.

Τατιάνα Στεφανίδου: «Mε έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει»

Άλλη μία Ελληνίδα που παραδέχθηκε δημόσια την απιστία, είναι η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως έχει απατήσει και έχει απατηθεί. «Ναι, με έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω "τελειώνουμε" και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε.

Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Yes» η παρουσιάστρια.

Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Έχουν φυτρώσει κέρατα στο κεφάλι μου πολλές φορές»

Αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή έχει υπάρξει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι την έχουν απατήσει. «Έχουν φυτρώσει κέρατα στο κεφάλι μου, πολλές φορές. Θύτης σε σχέση, δεν έχω υπάρξει! Θύμα… ναι!».

Μαρία Σολωμού: «Σχεδόν, σε όλες τις σχέσεις μου είχα κερατώσει»

«Δεν είναι κάτι που το ‘χω στις οδηγίες χρήσης. Όταν περνάει ο έρωτας, που περνάει κάποια στιγμή δυστυχώς, υπάρχει η φύση του ανθρώπου που πιστεύω πως είναι πολυγαμική» έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Δήμητρα Ματσούκα: «Γιατί να νιώσω τύψεις;»

«Έχω απατήσει, γιατί να νιώσω τύψεις; Θεωρώ πολύ λάθος και εγωιστικό να μη συγχωρείς την απιστία. Όσοι έχουμε απιστήσει, ξέρουμε ότι τελικά δεν σημαίνει τίποτα».

Ελένη Φουρέιρα: «Όλοι μας το έχουμε κάνει»

«Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα ότι δεν έχω απατήσει. Όλοι μας το έχουμε κάνει» έχει εξομολογηθεί η διάσημη τραγουδίστρια. 

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ηλιθιότητα»

«Το έκανα και ήταν η μεγαλύτερη ηλιθιότητα στη ζωή μου».

Γιάννης Σαββιδάκης: «Τι να έκανα;»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έχει επίσης παραδεχθεί ότι υπήρξε άπιστος σε σχέση του. «Δεν με έπιασε στα πράσα, αλλά εντάξει. Τι έκανα; Απλά τη σύστησα» έχει πει σε συνέντευξή του.

 

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags