Facebook Pixel Σάλος με την Σταυρούλα στο Survivor - Mε μικροσκοπικό μαγιό στο αγώνισμα!
Life
| 2024-04-14 08:56:00

Σάλος με την Σταυρούλα στο Survivor - Πήγε με μικροσκοπικό μαγιό στο αγώνισμα και έγινε χαμός στα social (Vid)

Σάλος με την Σταυρούλα στο Survivor - Πήγε με μικροσκοπικό μαγιό στο αγώνισμα και έγινε χαμός στα social (Vid)

Έχασε κι όλα τα κιλά που είχε πριν μπει και η εικόνα της είναι εντυπωσιακή…

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραμένει στο Survivor και δίνει τη μάχη της για να καταφέρει αυτή τη φορά, με την τρίτη της συμμετοχή στο ριάλιτι, να φτάσει μέχρι τον τελικό και να πάρει το μεγάλο έπαθλο.

Η παίκτρια, που προκαλεί συζητήσεις τόσο για τις επιτυχίες της στα αγωνίσματα όσο και για όσα γίνονται στην καλύβα (δείτε παρακάτω…), κατάφερε και στο επεισόδιο της Πέμπτης να προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media.

Ο λόγος; Το μαγιό που επέλεξε να φορέσει σε ένα …επικίνδυνο αγώνισμα στο νερό!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

Διάσημη έκανε σεξ στο Survivor - "Χυδαία" ατάκα από την Δαλάκα - Τους... τσάκωσε η κάμερα! (BINTEO)

Για ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιάννη Περπατάρη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή έκαναν λόγο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα πως όχι μόνο έχουν έρθει κοντά, αλλά βρίσκονται ερωτικά, με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει On camera πως σύντομα θα έχουμε και... βαφτίστια στον Άγιο Δομίνικο!!!

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Περπατάρης έχει μετακινηθεί στην κόκκινη ομάδα, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραμένει στη μπλε. Οι δυο τους πάντως δεδομένα έχουν έρθει πολύ κοντά. Ακόμα και στη μονομαχία το πόσο υποστήριζε τον Περπατάρη η Σταυρούλα, κάτι έδειχνε.

 

Η παραγωγή του Survivor 2024 αποφάσισε να μας δείξει ένα πλάνο. Σε αυτό ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα έφευγαν για να πάνε στο δάσος. Αρχικά, δεν ήταν κατανοητό ποιοι δύο παίκτες πάνε προς το δάσος. Οι συνεντεύξεις των παικτών και συγκεκριμένα όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα μας ξεκαθάρισαν το τοπίο.

 
Κατερίνα Δαλάκα: «Τα νέα του Αγίου Δομινίκου ταξιδεύουν γρήγορα... Έχουν φτάσει και στα αφτιά μας στην κόκκινη καλύβα ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Σταυρούλα και τον Γιάννη. Αν ισχύει ή όχι δεν το γνωρίζω. Έχουμε ακούσει για κάποιες νυχτερινές επισκέψεις... ».

Δώρα Νικολή: «Όταν ήμουν στη μπλε ομάδα, έκανα κάτι στην καλύβα και ήταν ο Γιάννης με την Σταυρούλα. Δεν με είχαν δει και είπαν μετά "Δώρα εδώ είσαι;".  Τους απάντησα "Κάντε τη δουλειά σας, δεν σας ενοχλώ εγώ"».

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags