Η Ιβάνα Νολ, η Κροάτισσα καλλονή που έγινε γνωστή από την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, έκανε και πάλι αίσθηση με την εμφάνισή της, αυτή τη φορά στο Μπερναμπέου. Χθες, κατά τη διάρκεια της μεγάλης ανατροπής της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπάγερν, η Νολ βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου,και στήριξε τη “Βασίλισσα “.

Η εντυπωσιακή της παρουσία δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους φωτογράφους να την απαθανατίζουν συνεχώς. Η ίδια φρόντισε να μοιραστεί τις στιγμές της με τους followers της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες και stories.

Σε μια από τις φωτογραφίες της, η Νολ ποζάρει με φόντο το γήπεδο, φορώντας ένα καυτό κόκκινο μπουστάκι και μια κοντή φούστα στα χρώματα της Ρεάλ. Η φωτογραφία έλαβε χιλιάδες likes και σχόλια, με πολλούς να την αποθεώνουν για την ομορφιά και το στυλ της.

Σε άλλες φωτογραφίες, η Νολ εμφανίζεται να πανηγυρίζει τα γκολ της Ρεάλ, ενώ σε ένα story την βλέπουμε να τραγουδάει τον ύμνο της ομάδας.

Η παρουσία της Νολ στο Μπερναμπέου σίγουρα δημιούργησε αίσθηση, τόσο στο γήπεδο όσο και στα social media. Η Κροάτισσα καλλονή αποδεικνύεται πως ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα και να προκαλεί αναστάτωση.

Πηγή: koolnews.gr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)