Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ και μίλησε για την φετινή της εμπειρία στο Survivor.

Ωστόσο, στο τέλος της κουβέντας έγιναν και αποκαλύψεις και συγκεκριμένα για το είχε κάποιο φλερτ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μια ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το αν είχε αναπτυχθεί κάτι με τον Σάββα Γκέντσογλου, μετά την αποκάλυψη του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ότι υπήρξε φλερτ με συμπαίκριά του, έφερε τα πάνω κάτω.

Αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε ερώτηση αν «έπαιξε» φλερτ στο παιχνίδι παραδέχθηκε: «Ναι είχα φλερτ μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι το γνωστό που όλοι νομίζουν με τον Γιάννη. Θα πω αυτό μόνο…».

 

Και συνέχισε: «Είχαμε έρθει κοντά σαν παρέα και με τον Γιάννη επειδή μιλούσαμε, αλλά δεν ήταν αυτό που πίστευαν όλοι».

Τότε η Φαίη Σκορδά την διέκοψε και την ρώτησε «είχε με τον Σάββα Γκέντσογλου;», με την πρώην παίκτρια του Survivor αλλά και τους υπόλοιπους στο πάνελ να γελούν.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτό…», ενώ σε ερώτηση για το αν έχει συναντηθεί με τον Σάββα, ο Νίκος Παρτσώλης είπε: «Το πρόδωσε η Χρύσα με ένα story το Σάββατο».

Η Σταυρούλα απάντησε: «Ήμασταν μεγάλη περέα παιδιά δεν ήμασταν οι δυο μας, ήταν και η Χρύσα και η Αναστασία».

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε: «Όλα καλά εύχομαι… Ποτέ δεν ξέρεις…», με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να λέει: «Δεν είμαι πάρα πολύ εύκολη σε αυτά και θέλω και λίγο ο άλλος να είναι ο άντρας σε αυτά. Επειδή είμαι πολύ δυναμική κι έχω υπάρξει εγώ ο άντρας σε σχέση, θέλω ο άλλος να είναι εκεί και να με διεκδικεί…».