Μετά από ένα διάστημα αποστασιοποίησης από το social media, η Λάουρα Νάργες, το είπε και το έκανε, το πιο δυναμικό come back στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, νέα μαμά και πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor μας είχε προετοιμάσει για την επιστροφή της στα social όταν μίλησε για το νέο brand ρούχων και μαγιό που ετοίμασε και το οποίο θα λανσάρει σε λίγες ημέρες.

Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Λάουρα

«Σε λίγες ημέρες λανσάρουμε το πρώτο μου brand και το συναίσθημα είναι μοναδικό! Ανυπομονώ τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σας όσα σας ετοιμάζω με την απίστευτη ομάδα μου, δεν έχετε ιδέα! Θα περάσουμε ένα φανταστικό καλοκαίρι μαζί, και αυτό είναι μόνο η αρχή! Are you ready for @oui.slay ? I absolutely am!!!», είχε γραψει η Νάργες χαρακτηριστικά και μόλις σήμερα είχαμε την πρώτη πόζα της Λάουρας με μακριά ξανθά μαλλιά και μια πιο fit σιλουέτα.

Αυτή η πιο fit εκδοχή της παρουσιάστριας, 1.5 χρόνο μετά τον ερχομό του γιου της, ενθουσίασε τους fans της Λάουρας, η οποία πόζαρε με ένα εντυπωσιακό λευκό μπικίνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

«Οι καμπύλες της γέννας σου πάνε. Είσαι κουκλάρα», έγραψε μια φαν στη Λάουρα και η ίδια είχε μόνο μια απάντηση:

"Επιστροφή" για Λάουρα Νάργες - Κατάξανθη με σέξι καμπύλες - Έχασε τα κιλά!

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η Λάουρα Νάργες έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, καρπό της σχέσης της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Το κορίτσι το οποίο γνωρίζουμε από τότε που ήταν μόλις 17 ετών και έλαβε μέρος στο So You Think You Can Dance θα γίνει τον Αύγουστο 34 ετών και φαίνεται πως η μητρότητα και τα πρώτα χρόνια που βιώνει ως μαμά, έκαναν τη Λάουρα να ωριμάσει και να αναζητήσει την ισορροπία στη ζωή της και εκτός social media.

«Μαμάδες κάνετε απίθανη δουλειά- Σας αγαπώ και σας θαυμάζω».

Με αφορμή τη Γιορτή της μητέρας, η Λάουρα επέστρεψε στο Instagram, πιο ξανθιά και πιο φιτ από ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

«Who is that fit mom», έλεγε ένας fan, «Εν τω μεταξύ εσύ έχεις γίνει Θεά», τόνισε άλλο σχόλιο ενώ σε ένα τρίτο έγινε αναφορά στο πολύ ξανθά μαλλιά της Λάουρας.

«Επιτέλους ξανθιά και μόνο ξανθιά»!

Είναι αλήθεια πως η ίδια η Λάουρα, έχει αλλάξει αρκετές φορές το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της.

Η ίδια η Λάουρα, πόζαρε μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο, με αρκετά μακριά ξανθά μαλλιά και έγραψε χαρακτηριστικά:

«It was a beautiful day - Happy Mother’s Day to all mamas out there, You guys do an amazing job!!! I have a lot of respect for you δηλαδή:

«Ήταν μια πανέμορφη ημέρα, Χαρούμενη Ημέρα της μαμάς σε όλες τις μανούλες εκεί έξω, κάνετε απίθανη δουλειά, έχω μεγάλο σεβασμό σε σας»!