Στην Μύκονο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε χαλαρές στιγμές πάνω σε πολυτελές σκάφος. Η τραγουδίστρια φορώντας μπικίνι που τόνιζε τις σέξυ καμπύλες της απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της και ανέβασε την θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κάνοντας τον Βασίλη Μπισμπίκη να… ιδρώσει!

Στα 54 της η ερμηνεύτρια διαθέτει θανατηφόρο κορμί που θα μπορούσε να συναγωνιστεί αυτό πολλών νεαρών γυναικών! Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει μια σειρά συναυλιών με τους Kings και τον Mente Fuerte για τα 30 χρόνια της στο τραγούδι ενώ την ερχόμενη χειμερινή σεζόν θα συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο.

Τεράστιο σκίσιμο και χωρίς σουτιέν - Άκρως αποκαλυπτική η Δέσποινα Βανδή (ΦΩΤΟ)

Για ακόμη μια φορά η Δέσποινα Βανδή ήταν άκρως εντυπωσιακή σε ένα από τα τελευταία live του J2US καθώς διάλεξε να φορέσει μια δημιουργία της αγαπημένης της Celia Kritharioti.

Ειδικότερα, η κριτής του J2US επέλεξε ένα μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ το οποίο της τόνιζε άψογα τη σιλουέτα της.

Η Δέσποινα Βανδή συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμά της με διακριτικά κοσμήματα και ασημένια πέδιλα. Η διάσημη τραγουδίστρια αρκετές φορές επιλέγει να φορά δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Άλλωστε και στην πρεμιέρα του μουσικού σόου, η κριτής απέσπασε αμέτρητα θετικά σχόλια μετά το αποκαλυπτικό σιέλ φόρεμα που ήταν δημιουργία της Celia Kritharioti coutoure Άνοιξη Καλοκαίρι 2024.