Μια προσωπική ιστορία μοιράστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στο σπίτι του Tv Queen με κάποιον τηλεθεατή που είχε πάθει εμμονή μαζί της σε σημείο να την παρακολουθεί.

Αφορμή στάθηκε και ο μονόλογος της Τριανταφυλλιάς με τις κάμερες και το πόσο εύκολο είναι να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά της από κάποιον που την βλέπει.

«Εγώ κάποτε, στο ξεκίνημά μου, ήμουν πιο αλέγκρα, πιο τσαχπίνα και ίσως για κάποιους λιγάκι υπερβολική. Αλλά γενικώς το ταπεραμέντο μου και την προσωπικότητά μου δεν την αντιλαμβανόμουν πώς αποτυπώνεται. Μου έχει συμβεί να εκλαμβάνει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος όσα έκανα και έλεγα, σαν να τα έλεγα σε εκείνον. Ξεκίνησε μια περίεργη κατάσταση που έπρεπε να διακόψω όταν αντιλήφθηκα το μέγεθός της. Αποκτήθηκε μια εμμονή, μάλλον απέκτησε μια εμμονή στο πρόσωπό μου και ξεκίνησε μια επικοινωνία με αλληλογραφία, γράμματα, πράγματα στο σταθμό. Ήταν ένας άνθρωπος που θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα με κερδίσει.

Είμαι μια γυναίκα στα μάτια του που θέλω έναν στιβαρό άντρα πάνω μου. Μέχρι που άρχισε να με παρακολουθεί. Οπότε όταν αυτό χόντρυνε και μεγάλωσε σε βαθμό που να φοβάμαι και να ανησυχώ και έπρεπε να μπω σε άλλη διαδικασία για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό, μαζεύτηκα αρκετά. Εγώ πείραζα τους συνεργάτες μου, τον σεφ μου που ήταν καλός μου φίλος. Ήμουν πιο νέα και είχα την απειρία το πώς μπορεί κάποιος να το πλάσει. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον αλλά πάντα έχω δεύτερες σκέψεις πώς μπορεί να το παρερμηνεύσει και να το δει διαφορετικά. Από εκεί και πέρα ήμουν πιο μαγκωμένη για να μην νομίζει ότι τα λέω σε αυτόν. Είναι γλυκό να μιλάς στην κάμερα αλλά πρέπει να σκέφτεστε τις δεύτερες αναγνώσεις αν κάποιος το πιάσει διαφορετικά».

TV Queen: Φόρεσαν μπικίνι και «έχυσαν» φαρμάκι – «Τι κάθεται και λέει στις κάμερες; Μονόλογο όλη την ώρα!»

Τα κορίτσια του TV Queen φόρεσαν τα μπικίνι τους, βγήκαν στον ήλιο και εξοπλίστηκαν με μπόλικο φαρμάκι για να κράξουν την Τριανταφυλλιά.

Η Τζένη, η Ρεγγίνα και η Vasilia έστησαν πηγαδάκι και άρχισαν να «θάβουν» τη συμπαίκτριά τους για την υπέρμετρη λατρεία που δείχνει στην κάμερα.

Τους φάνηκε περίεργο που κοιμάται όλη ημέρα αλλά στο τέλος κατάλαβαν τον λόγο…

Σύμφωνα με τις ίδιες η Τριανταφυλλιά τα βράδια παίρνει σβάρνα τις κάμερες και μιλάει ατελείωτες ώρες με αποτέλεσμα να ξαπλώνει για ύπνο τα χαράματα…

Η Ρεγγίνα δε εξέφρασε πολλάκις την απορία της για το πώς μπορεί και μιλάει σε ένα άψυχο αντικείμενο με τις υπόλοιπες να συμφωνούν και να μπήγουν το μαχαίρι στην πλάτη της Τριανταφυλλιάς ακόμα πιο βαθιά…