Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά τις φήμες που κυκλοφορούν ότι είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Ούτε ο παρουσιαστής αλλά ούτε και η ραδιοφωνική παραγωγός έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός, αλλά όπως φάνηκε μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media, το φημολογούμενο ζευγάρι, πήγε μαζί στον Πόρο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο φωτογραφικός φακός του okmag.gr τους απαθανάτισε να κάνουν μπάνιο μαζί στην παραλία του και να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα.

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή: Okmag.gr

"Πάγωσε" ο Γιώργος Λιάγκας με το κοντό σορτς της Αντωνά - Φάνηκε... (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει η Μαρία Αντωνά από τότε που χώρισε να προκαλεί συνεχώς και να αναστατώνει τα πλήθη. Σαν να το κάνει επίτηδες να είναι πιο σέξι από ποτέ.

Η όμορφη Μαρία άλλωστε φαίνεται πως βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση πλέον, καθώς όχι μόνο ξέχασε γρήγορα τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά είναι ήδη φουλ ερωτευμένη με τον επόμενο, τον Γιώργο Λιάγκα!

Το εντυπωσιακό κορίτσι της τηλεόρασης έχει… τρελάνει τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και πώς να μην τον κάνει όταν βγαίνει έξω με τόσο κοντά σορτς, που αναδεικνύουν τις αναλογίες της.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Μαζί στον Πόρο – Οι φωτογραφίες από την παραλία

Όλα δείχνουν πως η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας περνούν πολύ χρόνο μαζί, είτε ως φίλοι είτε ως ζευγάρι, καθώς οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα

Όπως ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας 10/06/2024 στο «Happy Day», οι δυο τους φαίνεται να πέρασαν μαζί ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στον Πόρο.

Ο Γιώργος Λιάγκας επισκέπτεται συχνά το νησί του Αργοσαρωνικού, ενώ μαζί του φέρεται πως ήταν και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και φημολογούμενη νέα σύντροφός του.

Τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσαν φωτογραφίες από την παραλία, χωρίς ωστόσο να κάνουν γνωστό αν είναι μαζί ή όχι.

«Η Μαρία Αντωνά είναι σε μια καλή φάση που δεν θέλει να πει πολλά», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: