Ο χωρισμός της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν θέμα συζήτησης σε lifestyle ρεπορτάζ για αρκετό καιρό αφού ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους και τώρα δυο μήνες μετά η ηθοποιός φαίνεται ξεπέρασε ήδη τον ΦίλιπποΜιχόπουλο αφού είναι ξανά ερωτευμένη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1, ο νέος της σύντροφος είναι ένας 37χρονος Ιταλοαργεντινός, μπασκετμπολίστας στο επάγγελμα και μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι τόσο η Αθηνά  όσο και ο νέος σύντροφός της γνωρίζαν ότι θα προβληθεί η είδηση της σχέσης τους.

Πάντως, όταν η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της έστειλαν την ανακοίνωση του χωρισμού τους στα ΜΜΕ πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν έσκασε σαν «βόμβα», αφού οι φήμες που ήθελαν κρίστη στη σχέση τους όπως και κάποια σημάδια, υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό.

Άλλοι πάλι έπεσαν από τα σύννεφα αφού φαινόταν ότι ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι τουλάχιστον από αυτά που μοιράζονταν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Υπενθυμίζουμε ότι μαζί είχαν δημιουργήσει και μια όμορφη οικογένεια με δυο παιδάκια.

Πρόσφατα όπως είδαμε από αναρτήσεις της στο Insagram η Αθηνά ήταν ανάμεσα στο πλήθος που απόλαυσε από κοντά την φαντασμαγορική συναυλία των Coldplay στην Αθήνα. Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηθοποιός εθεάθη με νέο αμόρε και ήταν διαχυτικοί και οι δυο.

 

Δείτε τον σέξυ 37χρονο νέο σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο νέος της σύντροφος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα παίζει για το Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Προερχόμενος από την Bahía Blanca, μια πόλη με την παράδοση του μπάσκετ, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν παίκτες όπως ο Manu Ginóbili.


Νέα σχέση η Αθηνά Οικονομάκου πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου!

Εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Αθηνά Οικονομάκου είναι ερωτευμένη με έναν γοητευτικό Ιταλό μπασκετμπολίστα και το «Πρωινό» κατάφερε σήμερα να έχει την αποκλειστικότητα της ημέρας με τις πρώτες εικόνες του ζευγαριού από τη συναυλία των Coldplay.

Πληροφορίες του okmag.gr λένε ότι το ειδύλλιο ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου που εκείνη είχε βρεθεί στο Μιλάνο, τον ίδιο προορισμό που επισκέφτηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στα τέλη Απριλίου. Να σημειώσουμε ότι οταν έκανε το πρώτο ταξίδι, βρισκόταν ήδη σε διάσταση με τον σύζυγό της και είχαν βγει ήδη τα πρώτα σχετικά δημοσιεύματα που εκείνη είχε διαψεύσει.