Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, περνάει μια νέα φάση στη ζωή της. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης, η Ναυσικά χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, Κωστα Πηλάδάκη. Η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε αίσθηση, καθώς το ζευγάρι φαινόταν πολύ δεμένο και αγαπημένο.

Μετά τον χωρισμό, η Ναυσικά αποφάσισε να ανανεωθεί και να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της. Έτσι, βρέθηκε στη Μύκονο, το νησί των ανέμων, όπου απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τη διασκέδαση. Η παρουσία της στη Μύκονο δεν έχει περάσει απαρατήρητη, καθώς οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις έχουν τραβήξει τα βλέμματα των παρευρισκομένων και έχουν γίνει θέμα συζήτησης.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, γνωστή για το εκλεπτυσμένο της στυλ και την κομψή της παρουσία, δεν θα μπορούσε να μην αναστατώσει με τις εμφανίσεις της. Με μοντέρνα μαγιό, κομψά καλοκαιρινά ρούχα και εντυπωσιακά αξεσουάρ, η Ναυσικά αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ξέρει να ξεχωρίζει. Οι εμφανίσεις της στο νησί έχουν γίνει το επίκεντρο της προσοχής, με πολλούς να αναζητούν το μυστικό πίσω από το αψεγάδιαστο στυλ της.

Πηγή: prima.gr