Άνοιξε η διαθήκη του Βασίλη Καρρά πέντε μήνες αφότου έφυγε από την ζωή και έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες για την περιουσία του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, η περιουσία του τραγουδιστή ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ πλησιάζει και τα 23 εκατομμύρια ευρώ!

Το σύνολο της περιουσίας περνά τώρα στα χέρια της συζύγου του, Χριστίνας και της κόρης του, Ειρήνης.

Η διαθήκη περιλαμβάνει τη μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης, το «χωριό της Ειρήνης», το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, το παραθαλάσσιο εξοχικό του, ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα, τραπεζικές καταθέσεις και τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, τα οποία για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν στη σύζυγό του.

Δείτε βίντεο:

 

Συγκινεί η Λένα Ζευγαρά για τον Βασίλη Καρρά: "Δεν έχω γνωρίσει τραγουδιστή που να μην έχει πει ότι τον βοήθησε..."

Καλεσμένη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου η Λένα Ζευγαρά και μίλησε για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Μεταξύ άλλων, η Λένα Ζευγαρά αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Όσα είπε η Λένα Ζευγαρά

«Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας, να μου επιτραπεί η έκφραση, μουσικός θρύλος. Είναι ο άνθρωπος που μπήκε στα σπίτια όλων, όχι μόνο Ελλήνων. Είχε αυτή την χαρακτηριστική φωνή και είναι πολύ σημαντικός ο τραγουδιστής, ο καλλιτέχνης να έχει το μέταλλο. Πάνω απ’ όλα ήταν άνθρωπος. Αυτό που μένει, όποια δουλειά και αν κάνεις είναι να είσαι άνθρωπος. Για αυτό σε θυμούνται, σε αγαπάνε και αγγίζεις ψυχές. Για εμένα ο Βασίλης Καρράς άφηνε τη ψυχή του πάνω στη σκηνή με τα τραγούδια του. Δεν έχω γνωρίσει τραγουδιστή που να μην έχει πει ότι τον βοήθησε ο Βασίλης Καρράς. Νιώθεις μια αγκαλιά. Ήταν ένας θρύλος που αγκάλιαζε τα νέα παιδιά και ήθελε να αναδείξει νέες φωνές», είπε η Λένα Ζευγαρά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.