Η Ιωάννα Μαλέσκου μας εντυπωσίασε ξανά με την τελευταία της εμφάνιση, καθώς με το μαύρο μαγιό της ποζάρει στην πισίνα, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της!

Η εντυπωσιακή ξανθιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της τηλεόρασης με το δυναμικό της χαρακτήρα και το ζεστό της χαμόγελο και φυσικά με την ομορφιά της. Άλλωστε και το μαγιό αναδεικνύει τις ατέλειωτες καμπύλες και το ακαταμάχητο σώμα που διαθέτει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σάλος με ατάκα Μικρούτσικου στο Tv Queen: "Φοράς μίνι και βλέπω το.." (Vid)

Ασταμάτητος αποδείχτηκε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον τηλεοπτικό αέρα, αυτή τη φορά στο live του Tv Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο παρουσιαστής που πλέον έχει συνηθίσει να γίνεται viral σχεδόν κάθε εβδομάδα, έριψε τα… δίχτυα του σε νεαρή παίκτρια στην οποία είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι βλέπει το εσώρουχό της.

«Μια τελευταία παρατήρηση. Μπράβο στο καινούργιο πλατό. Εκτός των άλλων, βλέπω που γυαλίζει κι εσύ που φοράς μίνι βλέπω παραπέρα από αυτό που πρέπει. Μα είναι απίστευτο αυτό!», σχολίασε χαρακτηριστικά στον αέρα του OPEN καταφέρνοντας για ακόμα μία φορά να σχολιαστεί στα social media.

Φυσικά, τόσο η Μαλέσκου όσο και οι κριτές του νέου talent show έσπευσαν να τον «κόψουν», με το κακό όμως να έχει ήδη γίνει…

Δείτε όσα έλαβαν χώρα: