Μόλις πριν από δύο μήνες, υπήρχε μια φήμη ότι ο Κάνιε Γουέστ επρόκειτο να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια ως παραγωγός ταινιών για ενήλικες δημιουργώντας το δικό του στούντιο. Το «Yeezy Porn», όπως θα λέγεται, ήταν ένα στοίχημα του ράπερ να συνεχίσει να επεκτείνει το κεφάλαιο του. Αυτό που δεν περίμενε είναι ότι θα κόστιζε στη γυναίκα του μια αγωγή πριν καν επισημοποιηθεί η κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με το αμερικανικό portal TMZ Sports, η Bianca Censori έχει καταγγελθεί από μια ομάδα εργαζομένων στο Yeezy, καθώς έχει διαδώσει πορνογραφικό περιεχόμενο σε ορισμένους υπαλλήλους της. Σύμφωνα με την καταγγελία, αυτός ο σύνδεσμος περιεχομένου για ενήλικες ήταν προσβάσιμος σε ανήλικους υπαλλήλους, επομένως η Μπιάνκα θα διέπραττε ένα αρκετά σοβαρό έγκλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μήνυση υποστηρίζει ότι ο Κάνιε Γουέστ και συνέταιρος του, Μίλο Γιαννόπουλος συμμετείχαν σε «καταναγκαστική εργασία και σκληρή, απάνθρωπη και ταπεινωτική μεταχείριση» προς τους εργαζόμενους. Επιπλέον, ορισμένοι αναφέρουν ότι τους αποκαλούσαν «νέους σκλάβους» κατά την ανάπτυξη της εφαρμογής ταινιών ενηλίκων Yeezy Porn.

Στην καταγγελία αυτή οι δύο επιχειρηματίες κατηγορούνται ότι είχαν προσλάβει υπαλλήλους κάτω των 14 ετών. Σύμφωνα με ορισμένους εργαζομένους, ο Γιαννόπουλος τους υποσχέθηκε μισθό 120.000 δολαρίων όταν ολοκληρώθηκε πλήρως η αίτηση και εάν συμφωνούσαν να εργαστούν «σκληρά και αδιαμαρτύρητα» για τις συνθήκες. Για να γίνει αυτό, αναγκάστηκαν να υπογράψουν συμβόλαια αποκλειστικότητας και ανήλικοι υποχρεώθηκαν να υπογράψουν «εθελοντικές συμφωνίες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Censori (@biancacesori)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Censori (@biancacesori)