Για διακοπές στη Μύκονο βρίσκεται η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Το τοπ μόντελ απολαμβάνει την παραμονή της στο νησί των Ανέμων εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ μοιράζεται καθημερινά με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα, ορισμένα εκ των οποίων ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Τελευταίο «χτύπημα» από το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, ήταν ένα σύντομο κλιπ που ανήρτησε, στο οποίο φαίνεται να κάνει ντους μπροστά στο απέραντο γαλάζιο. Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ φοράει ένα πορτοκαλί μπικίνι, που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε τη λιτή φράση: «Καλοκαιρινά μπάνια»

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Πριν από ένα 24ωρο περίπου, η Γκουλάρτ ανάρτησε επίσης, μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται καθισμένη σε μία ξαπλώστρα, ενώ φοράει ένα λευκό μπικίνι.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της δεν έγραψε τίποτα, ενώ πρόσθεσε ένα emoji σε σχήμα καρδιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Εντυπωσιάστηκε και η Ανθή Βούλγαρη!

Την παρουσία της Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στη Μύκονο σχολίασαν και στην Πρωινή εκπομπή του MEGA, με την Ανθή Βούλγαρη να εκφράζει τον θαυμασμό της.

Μάλιστα, η όμορφη δημοσιογράφος για να πείσει τους συναδέλφους της πως το εννοεί, τόνισε πως θα άφηνε μέχρι και το σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη να πάει να τη φλερτάρει!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: