Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου η οποία δεν έκρυψε ότι η απόφαση για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη είναι οριστική και αμετάκλητη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι δυο τους πλέον τα πηγαίνουν πολύ καλά και δεν είναι σε... κόντρα!

«Είμαι πάρα πολύ καλά, ολοένα και ανεβαίνουμε ψυχολογικά. Σίγουρα θα πάω κάπου με τα παιδάκια μου τον Ιούλιο, τον Αύγουστο δεν έχω κλείσει κάτι ακόμη» είπε αρχικά η όμορφη influencer και φιναλίστ του My Style Rocks, η οποία στην ερώτηση αν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο, βοηθάει στην ανατροφή των παιδιών τους, απάντησε:

«Δεν μπορεί να με βοηθήσει γιατί είναι στη Ρουμανία, αν ήταν εδώ θα με βοηθούσε. Όταν ήταν εδώ με βοηθούσε, δεν έχω παράπονο σε αυτό. Δεν έχουμε κάνει ακόμα αίτηση, είχαμε κάνει ραντεβού. Το θέμα το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι, θέλω να έχω μια καλή σχέση με τον πατέρα των παιδιών μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος που πλέον τον αγαπάω σαν άνθρωπο και σαν πατέρα των παιδιών μου, θέλω να είναι καλά. Όταν κάνουμε την αίτηση και βγει και το διαζύγιο, αυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει. Έχουμε επικοινωνία σε ό,τι αφορά τα παιδιά, τα παιδιά είναι προτεραιότητα και των δύο».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την απόφασή της να δημοσιοποιήσει τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον εν διαστάσει σύζυγό της, η Ζέτα Θεοδωροπούλου παραδέχτηκε:

«Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι, γιατί η αλήθεια πρέπει να συνοδεύεται από σιωπή; Δεν έχω μετανιώσει καθόλου, εγώ είπα την αλήθεια μου, δεν έβλαψα κάποιον. Είμαι και εγώ παρορμητική οπότε με το που μου το στείλανε, το είδα και το ανέβασα, δεν σκέφτηκα».

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου "δίκασε" τον Ταχτσίδη: Με ερωτεύονται για τον κ@λο μου

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, γνωστή για την καριέρα της στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, αποφάσισε να μοιραστεί μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής της με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η Ζέτα ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα παιδιά τους, συνοδευόμενες από μια συγκινητική λεζάντα.

«Κάποτε ζήτησα από τον Θεό να με κάνει ευτυχισμένη.. και Εκείνος μου έδωσε τον κόσμο ΟΛΟ! Τα παιδιά μου!!! Η μεγαλύτερη ευλογία και το νόημα της ζωής μου», έγραψε η Ζέτα, εκφράζοντας την αγάπη της και την αφοσίωσή της στα παιδιά της.

Αυτή η δημοσίευση ήρθε ως απάντηση στις πολυάριθμες εικασίες και τα σχόλια που κυκλοφορούσαν για την προσωπική της ζωή. Παρά το γεγονός ότι περνά μια δύσκολη περίοδο, η Ζέτα δείχνει να επικεντρώνεται στην οικογένειά της και να αντλεί δύναμη από τα παιδιά της.

Βέβαια, στις φωτογραφίες από την παραλία μας θυμίζει και πόσο εντυπωσιακή γυναίκα είναι!

Η ίδια πάντως έστειλε κι ένα ξεχωριστό μήνυμα σε όλους της άνδρας και στον πρώην της σχετικά με τους λόγους που την ερωτεύονται!