Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αίγινα, κάνοντας σκαφάτες βόλτες και απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του Σαρωνικού.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασαν στα social media είναι πραγματικά εντυπωσιακές και αποπνέουν απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση, ταυτόχρονα όμως προκαλούν και έναν επικό καύσωνα!

Βίντεο-κόλαση: Ο Σπύρος βάζει αντηλιακό στη Βρισηίδα!

Η Βρισηίδα, γνωστή influencer και μοντέλο, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την προσοχή του κοινού με την αυθεντικότητά της και την καλλιτεχνική της παρουσία. Ο Σπύρος Μαρτίκας, από την άλλη, είναι φαρμακοποιός και γνωστός για τη συμμετοχή του στο Survivor. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν, βλέπουμε το ζευγάρι να χαμογελά και να απολαμβάνει τον χρόνο του μαζί, βουτώντας στα καταγάλανα νερά. Η χημεία τους είναι εμφανής, και οι φωτογραφίες εκπέμπουν ευτυχία και αγάπη. Το μαύρο μαγιό της Βρισηίδας αναδεικνύει τις καμπύλες της και προσθέτει έναν αέρα κομψότητας στην εμφάνισή της.

Ωστόσο, το απόλυτο highlight ήταν το βίντεο που ανέβασε ο Σπύρος, δείχνοντάς μας πώς έβαλε αντηλιακό στη Βρισηίδα. Το βίντεο αυτό, κατάφερε να κολάσει ακόμα και τα καβούρια του Σαρωνικού!

Πηγή: tvfreaks.gr