Η Έλενα Κώνστα παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη φιλία της με την Κατερίνα Λιόλιου, στον Παναθηναϊκό, τα πεσίματα που έχει δεχτεί και… τον Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή το Euro 2024.

Αναλυτικά όσα είπε στο King Bet η «πράσινη» deejay:

Για την Κατερίνα Λιόλιου: «Θέλατε την Κατερίνα Λιόλιου, αλλά φέρατε την Έλενα Κώνστα. Είμαστε ο ίδιος άνθρωπος σε πολλά πράγματα και σε άλλα πολλά είμαστε ο αντίθετος που έρχεται και κουμπώνει. Εγώ είμαι πιο συγκαταβατική, η Κατερίνα είναι πιο αυστηρή σε κάποια πράγματα. Χαίρομαι και συγκινούμαι περισσότερο από κείνη για την επιτυχία της. Κλαίω πραγματικά. Είναι επαγγελματίας και κοιτάει πως να εξελιχθεί. Εγώ που τη χαζεύω και τη βλέπω, την αγαπώ πολύ, της αξίζουν όλα και ακόμα περισσότερα. Το ”Νοικιάστηκε” είναι ένα από τα δύο mega-hit της χρονιάς, το άλλο ήταν το ”Έκπτωτος Άγγελος”.»

Για το μπάσκετ: «Είμαι Παναθηναϊκός. Δεν μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν το κάνω επειδή δεν πάμε καλά στο ποδόσφαιρο. Ήμουν από πάντα στο μπάσκετ. Έχω πάει ως καλεσμένη στο καινούργιο ΟΑΚΑ που το ζηλεύουν όλοι.

Μέσα στο lounge του Παναθηναϊκού, αν προχωρήσεις μέσα, έχει και Ολυμπιακό (σ.σ επειδή υποστηρίζει ο παρουσιαστής) και τις υπόλοιπες ομάδες. Θα μου άρεσε να βλέπω τους αγώνες του ποδοσφαίρου μετά το 85′. Το μπάσκετ σε κρατάει σε εγρήγορση. Είναι δεκάλεπτα, το άλλο είναι 90′, μπορεί να μην έχει φάση.»

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν πέρναγε από δίπλα μου, θα του έλεγα μια καλημέρα, επειδή είμαι ευγενική. Αν μου την έπεφτε, με τίποτα, Όχι, όχι.»

Για τον Ιταλό παγωτατζή: «Στην Ιταλία τον γνώρισα. Τι σε νοιάζει τι κάναμε. Ήταν καλύτερος από τον Ρικάρντο Καλαφιόρι.»

Για τις d**k pics: «Από τότε που έχω Instagram να μου έχουν στείλει τρεις; Υπάρχει κόσμος που θέλει να με παντρευτεί. Ή έχουν μιλήσει στη μαμά τους για μένα. Με βάζουν screensaver. Τέτοια γλυκούλικα.»

Για το χειρότερο πέσιμο στα social media: «Αν μου στείλει κάποιος κάτι χυδαίο και θα υποτιμήσουν τη γυναικεία μου φύση, θα τον κάνω μπλοκ. Είμαι φεμινίστρια.»

Για το καλύτερο πέσιμο στα social media: «Με πόση ευκολία και γω, να το πάρω σαν όντως πέσιμο. Το παίρνω σαν ένα γλυκό σχόλιο. Δεν μου την πέφτουν έξω. Εσύ θα μου την έπεφτες; Δεν θέλω καθόλου να παντρευτώ. Δεν βγαίνω για ποτό, δεν πίνω, μόνο δουλεύω.»

Για το καλύτερο πέσιμο που έχει κάνει σε άντρα: «Μου αρέσουν τα αγόρια που δουλεύουν. Μπορεί να τον κοιτάξω και να συνεχίσω κάτι που να πει και να τον κάνω να νιώσει αμήχανα. Το φλερτ είναι ζωή, είμαι πολύ καλή στο φλερτ. Αν μου αρέσει κάποιος, δεν… Πεθαίνω για σερβιτόρους, παγωτατζήδες, αγρότες, μηχανικούς αυτοκινήτων.»

Για τον πιο διάσημο που της την έχει πέσει: «Έχω υπάρξει με πολλούς διάσημους, αλλά δεν τα ξέρει κανείς. Μετά τον Λάμπρο δεν γνωρίζετε κάτι. Αν θες να κρύψεις κάτι, το κρύβεις. Έχω υπάρξει με πολύ γνωστούς αθλητές και δεν το ξέρει κανείς. Έχω να κρατηθώ από το χέρι από το 2020.»

Προκαλεί η Έλενα Κώνστα - Δείτε ΦΩΤΟ στο ασανσέρ και τι ξέχασε να φορέσει!

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, Έλενα Κώνστα, μπορεί να μην μας έχει κάνει ακόμα το χατίρι να την απολαύσουμε στο Survivor, όμως ξέρει πώς να απογειώνει το προφίλ της στο Instagram!

Πρόσφατα μάλιστα η εντυπωσιακή ξανθιά ανέβασε μία φωτογραφία από το μπάνιο της, στο οποίο αν προσέξετε καλά, δεν φαίνεται να κάνει ζέστη...

Τρέλα η Έλενα Κώνστα - Δείχνει σε πισίνα στη Λευκάδα τα... φουσκωμένα οπίσθιά της με στρινγκ μαγιό (ΦΩΤΟ)

Κύμα καύσωνα, απλά γιατί… μπορεί, θέλησε η Έλενα Κώνστα να σηκώσει στα social media το απόγευμα του Σαββάτου με τη νέα της ανάρτηση.

Και αυτό μιας και η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός αποφάσισε να μοιραστεί στιγμές από τις ανέμελες της διακοπές στην Λευκάδα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Κώνστα εκτόξευσε στα ύψη τον υδράργυρο του διαδικτύου αφού φόρεσε το πιο μικροσκοπικό της μπικίνι και βγήκε να απολαύσει την υπέροχη θέα από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου και διαμένει αυτές τις ημέρες.

«Μεγαλώνοντας αγαπώ πολύ τον Σεπτέμβρη. Ελπίζω αυτό το post να σας βρίσκει καλά. Καλό μήνα -κι ας άργησα- Αφήστε με εδώ. Όβερ» γράφει, δε, με νόημα η ραδιοφωνική παραγωγός στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα, εκρηκτική της ανάρτηση.

Κάτι που δικαιολογεί απόλυτα τον… πανικό που ξέσπασε για την Έλενα Κώνστα στα social media σχόλια της δημοσίευσης!