Ιωάννα Τούνη και Δηήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν το δεύτερο τους παιδί;

Αυτό ρωτάνε τις τελευταίες μέρες κάτω από τις αναρτήσεις της στο Instagram οι δεκάδες χιλιάδες followers της την διάσημη influencer, όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Όπως μάθαμε, η Ιωάννα δεν είναι έγκυος, απλώς έχει πάρει κάποια κιλά λόγω των διακοπών της και «επειδή αφέθηκε», ενώ είναι έτοιμη πια σε συνδυασμό με εντατική γυμναστική να επανέλθει στην αυστηρή διατροφή που έκανε και στο παρελθόν, και στην γνώριμη σέξι σιλουέτα της.

Ήδη, όπως τονίζει το περιβάλλον της, «η Ιωάννα είναι αρκετά ενοχλημένη με το body shaming που της κάνουν κάποιοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο είναι το όριο κριτικής σε μια γυναίκα».

Περιοδικό Down Town Κύπρου

"Τρελάθηκε" η Καινούργιου με την εμφάνιση της Τούνη στην κάμερα - "Ούαου"!

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ταξιδιωτική της εκπομπή και την υπόθεση του revenge porn.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε αρχικά: «Το βιώνω όλο αυτό πολύ όμορφα, διακοπές, καλοκαίρι, χαίρομαι πολύ να είναι η οικογένειά μου οπότε όσο μπορούμε παίρνουμε τον Πάρη παντού».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα το ξεκινάμε, το βλέπουμε λίγο σαν ιδέα, έχει πάρει ο Δημήτρης το βαν οπότε θα δούμε τι θα δούμε και εμείς δεν ξέρουμε ακόμα! Το συζητάμε. Αν νιώσω ότι υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη πρόταση για μένα που δεν χάνω την Ιωάννα μέσα σε όλο αυτό, το βλέπουμε. Δεν έχω και κανένα καημό να μπω στο γυαλί, όλα καλά τα λέμε και από το instagram».

Όπως τόνισε η Ιωάννα Τούνη, το νέο της επαγγελματικό βήμα θα είναι ένα porject που ετοιμάζουν μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και αρχικά θα το δούμε μέσα από την πλατφόρμα του YouTube.