Η αγαπημένη ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά ξέρει πώς να κλέβει την παράσταση με κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά, η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα μας καθηλώνει με μια στιλιστική επιλογή που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.

Φορώντας ένα ζακετάκι που με δυσκολία κρατιέται κλειστό από ένα και μόνο κουμπί, η Ευγενία δείχνει πώς η μόδα μπορεί να γίνει τολμηρή και ταυτόχρονα κομψή.

Έχοντας κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τον αυθεντικό της χαρακτήρα και την επαγγελματική της συνέπεια, η Ευγενία συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, τόσο με τις υποκριτικές της ικανότητες όσο και με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Ευγενία επιλέγει ένα μπλε ζακετάκι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της, συνδυασμένο με μια μοντέρνα φούστα.

Το βλέμμα μαγνητίζει το μικρό κουμπί που με αποφασιστικότητα κρατά το ζακετάκι κλειστό, προσδίδοντας ένα παιχνιδιάρικο και σαγηνευτικό ύφος στην εμφάνιση της. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα κομψό τσαντάκι.

Αυτό το κουμπί που με το ζόρι κρατούσε κλειστό το ζακετάκι που φορούσε η Ευγενία Σαμαρά είναι ο πραγματικός ήρωας της φωτογραφίας

Πηγή: tvfreaks.gr

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε μαγιό κι έμειναν όλοι άφωνοι - "Λυπήσου μας" (ΦΩΤΟ)

Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός και μία όμορφη γυναίκα.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η ηθοποιός που παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι "Switch" ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών με μαγιό. Ηλιοκαμμένη και με καλοκαιρινή διάθεση πόζαρε φορώντας το λευκό μπικίνι της.

Το καλογυμνασμένο σώμα της και οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της, τράβηξαν τα βλέμματα και μονοπώλησαν τα σχόλια των followers της. "Λυπήσου μας και εμάς τους κοινούς θνητούς", "Τέτοιους κοιλιακούς δεν θα έχουμε ποτέ", "Βρε Σαμαρά, τι φέτες είναι αυτές;", "Μόνο τα θεϊκά αγάλματα έχουν τέτοια κορμιά . Θεϊκο κορμί έχει η Ευγενία μας", έγραφαν κάποια από τα σχόλια μας.

Ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό η Ευγενία Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Ένα ρομαντικό διήμερο στις Σπέτσες πέρασαν πριν λίγες ημέρες ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Ευγενία Σαμαρά.

Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους επτά μήνες και είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα δεν το κρύβουν, απλά προσπαθούν να είναι διακριτικοί, γι’ αυτό και μέχρι στιγμής ελάχιστα έχουν γραφτεί για τη σχέση τους.

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε πέρσι, όταν έπαιζαν μαζί στην παράσταση «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, κι όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, ένας έρωτας από την πρώτη ματιά».

Πηγή: Περιοδικό Down Town

Μέγας ΓΥΠΑΣ ο Κωνσταντίνος Βασσάλος - "Πέσιμο" στην Ευγενία Σαμαρά στην εκπομπή της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Switch» με παρουσιάστρια της Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που προσπάθησε με κάθε τρόπο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, δίχως όμως επιτυχία.

Παρότι μέχρι ενός σημείου η τύχη τον ευνόησε, στην τελευταία του ερώτηση δεν απάντησε σωστά με την Ευγενία Σαμαρά να τον αποχαιρετά.

Ωστόσο, μεταξύ τους υπήρξε και μια μίνι συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τονίζει ότι μπορεί να χάνει στο παιχνίδι αλλά κερδίσει αλλού.

Ευγενία Σαμαρά: «Είσαι και ψηλός και δεν θα φαίνομαι».

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Σιγά που είμαι ψηλός 1, 82». Ευγενία Σαμαρά: «Ψηλοδείχνει! Δεν συνεννοούμαστε. Μη φύγεις, κάποιος θα πάει στον τελικό και θα τον στηρίξουμε». Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν πειράζει, κερδίζω αλλού εγώ!».