Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης θέλοντας να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλο και στην σχέση τους , απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει ένα πολυτελές δωμάτιο το οποίο αγκαλιάζει το μπλε της θάλασσας και τον γαλάζιο ουρανό, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης και ρομαντισμού.

Το δωμάτιό τους, διακοσμημένο σύμφωνα με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, διαθέτει μεγάλες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν σε μια ιδιωτική βεράντα με θέα στην καλντέρα.

Η λευκή διακόσμηση και οι απαλές αποχρώσεις του μπλε δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον, ενώ το ηλιοβασίλεμα βάφει τον ουρανό σε αποχρώσεις κόκκινου και πορτοκαλί, προσφέροντας το ιδανικό σκηνικό για ρομαντικές στιγμές.

Πριν από λίγο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μας έδωσε μια ματιά στην καθημερινότητά τους. Ενώ εκείνη απολαμβάνει τις βουτιές της και εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της, ο Χρήστος Δάντης προσπαθεί να χαλαρώσει. Ωστόσο, η ηρεμία του δεν διαρκεί πολύ, καθώς η Ασημίνα δεν τον αφήνει σε ησυχία. Με χιούμορ σχολιάζει «Τι τραβάς κι εσύ», αν και φαίνεται πως εκείνος δεν ενοχλείται ιδιαίτερα. Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια, εκτός από τις φορές που εκείνη ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, είναι αχώριστοι.

Ακολουθούν τα σχετικά στιγμιότυπα