Ο Φακούντο Πελίστρι βρίσκεται σε σχέση με την Κάμι Γκαρθία και το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής πακετάρει τα πράγματά του, αποχαιρετά τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο «εκλεκτός» του Ντιέγκο Αλόνσο για την ενίσχυση της επίθεσης θα φέρει στην Ελλάδα και την αγαπημένη του σύντροφο, την Κάμι Γκαρσία.

Εκείνη ήταν η πρώτη που συμβούλεψε, μάλιστα, τον Πελίστρι να υπογράψει στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει παιδί, αλλά τους κρατά συντροφιά ένα μικρό σκυλάκι που το έχουν ονομάσει «Τόκιο». Τον Ιούλιο ο Πελίστρι έκανε διακοπές με την αγαπημένη του στο Ντουμπάι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» είχε αποκαλύψει τις συνήθειες του πριν από κάθε αγώνα: «Στέλνω στην κοπέλα μου τρεις καρδιές, αλλά δεν πρέπει να μου απαντήσει. Αν το κάνει, ξαναστέλνω τρεις καρδιές!»

Και συμπλήρωσε: «Βάζω τις δύο κάλτσες μου στο ίδιο σημείο και παρατηρώ ποια είναι μεγαλύτερη. Όποια είναι μεγαλύτερη, τη φοράω στο δεξί μου πόδι.»

Δείτε παρακάτω:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cami García (@camibgarciaa)

Πηγή: newspao.gr