Η Νικόλ Ελευθεριάδου, μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του ελληνικού πόλο, ανακοίνωσε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μόλις στα 26 της χρόνια. Η είδηση αυτή προκάλεσε έκπληξη στον αθλητικό κόσμο, καθώς η Νικόλ είχε διαγράψει μια εξαιρετική καριέρα με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Παράλληλα, η απόφασή της έχει αναζωπυρώσει τις φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη, δεδομένης της σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, όπως διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακόμα όμως και να μην ισχύει (μακάρι δηλαδή, αλλά δεν επιβεβαιώνεται), η Ελευθεριάδου ούσα απόλυτα ολοκληρωμένη από την τεράστια καριέρα της στον αθλητισμό, αποφάσισε να κάνει στροφή καριέρας και το επόμενο διάστημα θα ασχοληθεί πάρα πολύ με την διαφήμιση και γενικά με την επιχειρηματικότητα και σίγουρα το ζευγάρι θα έχει περισσότερο χρόνο για να περνάνε μαζί, αφού και οι δύο πλέον θα είναι… μόνιμοι στην Ελλάδα!

Η εντυπωσιακή καριέρα και η απόσυρση

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, κατέκτησε συνολικά 20 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 9 πρωταθλημάτων Ελλάδας, 5 Κυπέλλων, 2 LEN Champions League και άλλων διεθνών διακρίσεων. Μέσα από την ανάρτησή της, η Νικόλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις εμπειρίες που έζησε με την ομάδα και δήλωσε πλήρης από όσα κατόρθωσε.

«Η απόφαση να “κρεμάσω” το σκουφάκι μου είναι απολύτως συνειδητή και με βρίσκει πιο γεμάτη και πιο πλήρη από ποτέ. Γι’ αυτό και δεν κλαίω επειδή τελείωσε. Χαμογελάω επειδή συνέβη…», ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως η απόφαση αυτή ήρθε σε μια στιγμή που ένιωσε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της στον αθλητισμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Eleftheriadou (@nicole_ef)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Eleftheriadou (@nicole_ef)