Ο Χρήστος Μάστορας στα ερωτικά ζει ένα τρελό έρωτα με την πανέμορφη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όμως στα επαγγελματικά φαίνεται πως ετοιμάζεται για μία τεράστια αλλαγή!

Mια intagram ανάρτηση του Χάρη Λεμπιδάκη, δείχνει το δρόμο στου διαζυγίου ανάμεσα στον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα και τον μάνατζερ Γιάννη Κουτράκη :

“Οριστικό τέλος ;;; ( Μια πληροφορία που επεξεργάστηκα και διασταύρωσα πριν την μοιραστώ δημόσια)

Μια από τις πιο επιτυχημένες επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ τραγουδιστή και μάνατζερ φαίνεται να ολοκληρώνεται ! Έντονες φήμες τις τελευταίες μέρες λένε πως ο αγαπημένος Χρήστος Μάστορας και ο καταξιωμένος Γιάννης Κουτράκης θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 15 χρόνια. Οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένουμε τα νεότερα και μακάρι να είναι μία μπόρα..”

Χρήστος Μάστορας: Καθήλωσε 40.000 άτομα με το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη . Ενθουσιάστηκε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος!

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, όταν ο Χρήστος Μαστορας ερμήνευσε το κομμάτι Δε θα ξαναγαπήσω του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη. Ο τραγουδιστής, μας έδωσε μία πρώτη γεύση από την ταινία Υπάρχω στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι αφιερωμένη στον λαικό ερμηνευτή.

Στο βίντεο που έγινε viral φαίνεται ο ενθoυσιασμός του Λευτέρη Παπαδόπουλου:

@alexandros_antonopoulos #fyp #foryou #oloimazimporoyme #kallimarmaro #λευτερηςπαπαδοπουλος ♬ πρωτότυπος ήχος - Alexandros Antonopoulos