Ανάμεσα στις εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται στην Μύκονο αυτές τις ημέρες είναι και η Μαριάννα Μπαφίτη. Η νεαρή influencer με τις εκρηκτικές καμπύλες ανεβάζει την θερμοκρασία σε κάθε της εμφάνιση στις πλαζ του νησιού και όχι μόνο.

Ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV σε ρόλο Ντέιβιντ Χάσελχοφ στο Baywatch την συνάντησε σε κοσμική παραλία και δεν έχασε την ευκαιρία για μια κουβέντα μαζί της. Η Μαριάννα -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι είναι μόνη, ότι κοιτάζει πάνω απ’ όλα τον χαρακτήρα σ’ έναν άντρα ενώ απάντησε αν έχει απιστήσει, αν θα κάνει onlyfans και αν δέχεται ανήθικες προτάσεις. Στο τέλος παραδίδει μαθήματα για το πως στήνεται μια influencer για να βγάλει φωτογραφία.

Απολαύστε την!

Ανάμεσα στις εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται στην Μύκονο αυτές τις ημέρες είναι και η Μαριάννα Μπαφίτη. Η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε στο SantAnna, όπου και την εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live Tv, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιώ και όπως είναι φυσικό, συγκέντρωσε πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα. Άλλωστε, το δυνατό της σημείο είναι το κορμί της και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά πώς να το αναδεικνύει. Η Μαριάννα δρν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφίες για να τροφοδοτήσει με υλικό τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έχει μια πολύ δυνατή παρουσία, με τις αναρτήσεις της να μαζεύουν χιλιάδες likes από τους 144.00 ακολούθους της.