Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Chiara Ferragni και ο πρώην σύζυγός της Fedez, όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετούς μήνες. Τώρα το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση με δικηγόρους, ώστε να διευθετήσουν τα οικονομικής φύσεως θέματα του διαζυγίου.

Το πρώην ζευγάρι προχωρά τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου, ωστόσο η πρώτη συνάντηση με τους δικηγόρους τους ήταν σε τεταμένο κλίμα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Γκαμπριέλε Παρπίλια στο δημόσιο προφίλ του. «Τις τελευταίες ημέρες έγινε ο πρώτος γύρος για τον χωρισμό παρουσία δικηγόρων και μακρινές ματιές μεταξύ του Fedez και της Κιάρα Φεράνι».

Μάλιστα αποκάλυψε και λεπτομέρειες της τεταμένης συζήτησης των δυο, αφού ανέφερε «δεν υπήρξαν λόγια χαλάρωσης ή οποιαδήποτε προσέγγιση» και πως ήταν πολύ δύσκολο «να διατηρηθεί μια γαλήνια συζήτηση σε χαλαρό τόνο.

Η συμφωνία για τα παιδιά τους

Μπορεί η ατμόσφαιρα να ήταν κακή, ωστόσο ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι τελικά το πρώην ζευγάρι κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία για τα παιδιά τους. Συγκεκριμένα η επιχειρηματίας και influencer «θα είναι πλήρως υπεύθυνη για τη διατροφή των παιδιών, απορρίπτοντας σαφώς και κατηγορηματικά κάθε είδους βοήθεια, πάντα σε σχέση με τη διατροφή». Ο Fedez, από την άλλη, θα κάλυπτε τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα ιατρικά τους έξοδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Αντικρουόμενες λεπτομέρειες ωστόσο που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, αναφέρουν ότι ο ηθοποιός Φαμπρίτσιο Κορόνα ανέλαβε να υπερασπιστεί τον Fedez, αποκάλυψε τα όσα πραγματικά έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης τους με δικηγόρους.

Ίλιγγο προκαλεί το ποσό που ζητά η Κιάρα Φεράνι

Όπως λοιπόν έγραψε στην ιστοσελίδα Dillinger News και το αναμεταδίδουν ιταλικά έντυπα, «το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο του δικηγόρου Missaglia. Ο Φεντερίκο ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Ιταλίδα Influencer συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του».

Μάλιστα στη δημοσιότητα είδαν το φως λεπτομέρειες που αφορούν το ποσό που ζήτησε από τον Φέντεζ.  «Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Φεντερίκο αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Σύμφωνα πάντα με τον Κορόνα, το ποσό που ζήτησε η Φεράνι και το οποίο αναφερόταν στη διατροφή των παιδιών λέγεται ότι προκάλεσε αμφιβολίες στους δικηγόρους του Fedez. Όταν ρώτησαν «σε ποια βάση είχε καταλήξει η influencer στον ποσοτικό προσδιορισμό αυτού του ποσού, ο δικηγόρος της δυσκολεύτηκε να απαντήσει. Στο σημείο αυτό, πάντα σύμφωνα με τον Κορόνα, οι δικηγόροι του Fedez πρότειναν ένα ποσό μεταξύ 5.000 και 6.000 ευρώ τον μήνα. Η ακριβής συμφωνία -και αν κατέληξαν σε κάποια στο πρώτο τους ραντεβού με τους δικηγόρους τους- παραμένει ακόμα άγνωστη.