Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σε βραδινή έξοδο και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπως ήταν αναμενόμενο η αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη, ωστόσο τόνισε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφερθεί επί του θέματος.

Παράλληλα, ανέφερε πως τόσο η ίδια, όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης δεν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

«Δεν είναι ώρα, δε θα συζητήσω τίποτα από όλο αυτό τώρα γιατί δεν είναι η ώρα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά», δήλωσε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν ανακοινώσαμε τίποτα (σχετικά με το διαζύγιο), πότε βγήκε ανακοίνωση; Δε θα τοποθετηθώ, θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα. Δεν είναι ώρα τώρα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι η ζωή και η οικογένειά μου και αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Γιάννης Αϊβάζης – Η αναφορά του στη Μαρία Κορινθίου – «Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, δεν πλακώνεται στο ξύλο…»

Ο Γιάννης Αϊβάζης, μιλώντας στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου.

Έναν μήνα μετά το τέλος της πολυετούς σχέσης τους, ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη.

Τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό του ζήτημα ενώ ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις τους με τη Μαρία Κορινθίου παραμένουν άριστες.

«Προφανώς θα μάθουν οι δημοσιογράφοι όσα πρέπει να μάθουν, όχι όλα γιατί είναι προσωπικό κομμάτι. Είμαστε καλά με τη Μαρία, τα επαγγελματικά μας είναι επαγγελματικά. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν πλακώνεται στο ξύλο κιόλας, είναι χαζό αυτό», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Όπως είπε θα παίξει ταινία, αγγλικής και αμερικάνικης παραγωγής, μαζί με την αδερφή της Dua Lipa, Rina.

Χωρισμός ή μία δύσκολη φάση για Κορινθίου και Αϊβάζη;

Σε όλα τα παραπάνω και κυρίως στο… ειρηνικό διαζύγιο, ήρθε να προστεθεί μία νέα πληροφορία τις τελευταίες ώρες για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, Τζώρτζια Συρίχα, μιλώντας στο Happy Day, απέφυγε να μιλήσει για χωρισμό και έκανε λόγο για ένα διάστημα που πρέπει το ζευγάρι να απομακρυνθεί, αλλά όχι για κάτι οριστικό!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: