Τον περασμένο Ιούλιο, η ανακοίνωση του Ραλφ Σουμάχερ για τη σεξουαλική του κατάσταση και την ομοφυλοφιλία του προκάλεσε μια δίνη αντιδράσεων στο Grand Circus και έξω από αυτό.

Ίσως η πιο διαβόητη ήταν αυτή της Κόρα, της πρώην συζύγου του και μητέρας του γιου του Ντέιβιντ, ο οποίος ήταν πολύ επικριτικός με τον Ραλφ και τον σημερινό σύντροφο του Γερμανού, τον Ετιέν Μπουσκέ Κασάνιε, έναν νεαρό Γάλλο.

Η Κόρα Σουμάχερ στη συνέντευξή της στο Der Spiegel, ήταν σκληρή: «Ένιωσα χρησιμοποιημένη», δήλωσε και υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα για τη σχέση.

Ο ίδιος ο Ραλφ, αργότερα, ήταν δυναμικός όταν απάντησε στην Κόρα . Χρησιμοποίησε μια συνομιλία στο WhatsApp από τον ίδιο τον νυν φίλο για να δείξει ότι τους έδωσε συγχαρητήρια πριν γίνουν όλα δημόσια.

«Μα κοιμάστε μαζί;»

Τώρα, στο RTL, τη γερμανική τηλεόραση, επιστρέψαμε στο θέμα και ήταν ο ίδιος ο Γάλλος που απάντησε στην πρώην σύζυγο του Ραλφ και αφηγείται την επίσκεψη που έκανε στην κατοικία του στη Γαλλία.

«Όταν έφτασε, με ρώτησε: «Μα κοιμάστε μαζί;» είπα: «Ναι, φυσικά. Είμαστε μαζί. Είμαστε ζευγάρι». Αυτό έγινε ξεκάθαρο», αποκαλύπτει.

Ωστόσο, ο σημερινός φίλος του Ραλφ είναι κατηγορηματικός όταν λέει τη γνώμη του για τα σχόλια και την κριτική της Κόρα. «Είμαι απογοητευμένος », εξομολογείται.