Το καλοκαίρι του 2023, η είδηση ότι η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης αποτέλεσε σημείο αναφοράς. Ο χωρισμός, που συνέβη στα τέλη Μαΐου, παρέμεινε εκτός δημοσιότητας για αρκετό καιρό, κάτι που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι ήθελε να διαχειριστεί αυτή την ευαίσθητη φάση της ζωής τους.

Η Δανάη Παππά μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά στην εκπομπή «Buongiorno» και μοιράστηκε τη φιλοσοφία της σχετικά με τον χωρισμό: «Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά». Τα λόγια της περιέχουν σοφία και μπορούν να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης για όσους αντιμετωπίζουν μια παρόμοια εμπειρία.

Διώξε τον Πόνο του Χωρισμού:

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να αποδεχτείς ότι η σχέση τελείωσε. Αυτό σε βοηθά να αρχίσεις να προχωράς και να βλέπεις το μέλλον με νέα προοπτική.

Όπως η Δανάη Παππά ανέφερε, όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλούν χωρίς πίεση, ο ψυχισμός σου μένει πιο ήρεμος και ισορροπημένος. Η διαχείριση των συναισθημάτων γίνεται πιο φυσική και λιγότερο επώδυνη.

Μετά από ένα χωρισμό, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επανασυνδεθείς με τα ενδιαφέροντά σου, τα πάθη σου και τους στόχους σου. Επένδυσε στον εαυτό σου και στην προσωπική σου εξέλιξη.

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου να μεταφέρει στον αέρα τις πληροφορίες της πως η Δανάη Παππά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και μάλιστα είναι ερωτευμένη με γνωστό ηθοποιό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης σε διαμάχη μετά το χωρισμό τους – Τα δύο οχήματα και οι 140 χιλιάδες ευρώ

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης, και το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου έγιναν στο Πρωινό αποκαλύψεις για τον «πόλεμο» που έχει προκύψει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Άρια Καλύβα στο «Πρωινό», η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσεστη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (τριώροφο στα βόρεια προάστια).

Επιπλέον, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό ένα πολυτελές αυτοκίνητο κι ένα σκούτερ που είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Όπως είπε η δημοσιογράφος στο Πρωινό, αν η Δανάη Παππά δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Λάμπρος Λάζαρης θα αναγκαστεί να διαχωρίσει το σπίτι στο οποίο έγιναν επισκευές και στη συνέχεια να το νοικιάσει.