Ο νεαρός τερματοφύλακας της Χάιντουκ Σπλιτ, Μπόρνα Μπουλιάν, έχει γίνει αρκετά γνωστός, όχι όμως, για τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο, αλλά λόγω της μητέρας του.

Το 19χρονο αγόρι υπερασπίζεται την εστία της κροατικής ομάδας και η μητέρα του δημιουργεί απόλυτο χάος στα κοινωνικά δίκτυα με ελκυστικά βίντεο και άλλα πολλά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Η Ρενάτα Λοβρίνσεβιτς, πρώην Miss Universe και γυμνάστρια, αποκάλυψε πως κάνει θεραπεία με σπέρμα σολομού στο πρόσωπο της. Η 48χρονη εκπαιδεύτρια γυμναστικής προωθεί τη δουλειά της στα κοινωνικά δίκτυα και τώρα αναφέρθηκε στις θεραπείες αναζωογόνησης με σπέρμα σολομού και τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένη.

To απαιτητικό πρόσωπο

Οι θεραπείες αναζωογόνησης σπέρματος σολομού χρησιμοποιούνται επίσης από πολλές παγκόσμιες σταρ, όπως η Τζένιφερ Άνιστον και η Κιμ Καρντάσιαν.

«Δεν ήξερα ότι η θεραπεία λεγόταν έτσι. Ωστόσο, είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη με το πρόσωπό μου μετά τη θεραπεία. Είναι ορατά πιο φρέσκο ​​και αναζωογονημένο και οι πόροι έχουν κλείσει με τον καιρό. Το βλέπουν και οι πελάτες μου και χαίρομαι να τους προτείνω. Έχω απαιτητικό πρόσωπο, έτσι το καθόρισε η γενετική, οπότε φροντίζω τακτικά το πρόσωπό μου τα τελευταία είκοσι χρόνια. Και οι ρυτίδες υπάρχουν γιατί περνούσα πολύ χρόνο στον ήλιο ενώ δούλευα στην παραλία», είπε η μαμά του ποδοσφαιριστή.

Ακριβή η ένεση

Η επαναστατική θεραπεία με ένεση περιέχει ένα παράγωγο σπέρματος σολομού αφαιρεί τους μαύρους κύκλους, γεμίζει τις ρυτίδες, αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια και στην πολυκλινική MakeOver η τιμή της ξεκινά από 180 ευρώ και πάνω.

Το σπέρμα σολομού περιέχει καθαρό πολυνουκλεοτίδιο, μια ουσία που ενθαρρύνει το σώμα να αναγεννηθεί. Όταν εγχέεται στην περιοχή των ματιών, διεγείρει τα κύτταρα των ινοβλαστών και αυξάνει φυσικά την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)