Η Αλεκσάντρα Γιανκουλέσκου, μια επιτυχημένη αθλήτρια από τον Καναδά, γεννημένη στη Ρουμανία, δημοσιεύει τις γυμνές της φωτογραφίες σε μια δημοφιλή πλατφόρμα για ενήλικες, η οποία σήμερα φέρνει κέρδη που δεν μπορούσε καν να ονειρευτεί πριν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • alexandra ianculescu | OLY • (@speed_skater)

Η πάλαι ποτέ επιτυχημένη πατινέρ ταχύτητας, που έκτοτε πέρασε στην ποδηλασία, εξήγησε με μια ανάρτησή της στο Instagram γιατί αποφάσισε μια τέτοια... επαγγελματική κίνηση.

«Ας ξεκινήσουμε με μερικές αρνητικές πτυχές. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος θα σε κρίνει πάντα, ό,τι κι αν κάνεις. Ανεξάρτητα από το θέμα - είτε  είσαι πολύ ή πολύ λίγος, πολύ χοντρός ή πολύ αδύνατος, περίεργος ή βαρετός. Ευτυχώς, ως νέα γυναίκα συνειδητοποίησα ότι πάντα θα έκανα τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο», έγραψε  η αθλήτρια, η οποία συμμετείχε στο πατινάζ ταχύτητας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang το 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • alexandra ianculescu | OLY • (@speed_skater)

Το 2021 άνοιξε λογαριασμό

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα, άφησε το πατινάζ και αφοσιώθηκε στην ποδηλασία. Για να έχει χρήματα για ζωή και αθλητική καριέρα, αποφάσισε να ανοίξει προφίλ σε σελίδα ενηλίκων, αν και στην αρχή ήταν αρκετά δύσπιστη.

"Το 2021, αποφάσισα να ανοίξω έναν λογαριασμό επειδή έπαιρνα συνεχώς μια χιονοστιβάδα από likes στις φωτογραφίες μου με μπικίνι και ο κόσμος μου πρότεινε να τις πουλήσω σε αυτήν την πλατφόρμα. Νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο. Δεν ήθελα να με βλέπουν ως κάποιος που ήθελε να πουλήσει φωτογραφία, επειδή δούλεψα σκληρά ως αθλήτρια, δούλεψα σκληρά για την εκπαίδευσή μου, μιλώ πολλές γλώσσες και αγαπώ πραγματικά την εικόνα που έχω δημιουργήσει για τον εαυτό μου.

Η ζωή μου άλλαξε τελείως προς το καλύτερο μετά τον πρώτο μήνα. Τώρα απολαμβάνω την προπόνηση, μπορώ να αντέξω οικονομικά τον εξοπλισμό που χρειάζομαι, τα ποδήλατα των ονείρων μου, κάνω οικονομία για άλλους στόχους στη ζωή και μπορώ να το απολαύσω. Δεν χρειάζεται να κάνω θυσίες Η αθλητική μου ζωή να έχω τρεις μεροκάματα όπως έκανα ενώ κυνηγούσα τα ολυμπιακά μου όνειρα», είπε η Ρουμάνα και πρόσθεσε:

«Παλιά με ένοιαζε τι πιστεύουν οι άνθρωποι για μένα, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι η γνώμη τους δεν πληρώνει τους λογαριασμούς μου».

Αποκάλυψε ότι το όνειρό της είναι να εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.