Σάλο προκάλεσε η είδηση ότι ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός ερωτικών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης, έκανε πρόταση συνεργασίας σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι «Power of Love».

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή παίκτρια που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με την εκρηκτική της προσωπικότητα και εμφάνιση που ο κόσμος γνώρισε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media, και γνωστο λογαρισμό στο X που σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα, οπου συνεργάτες της εταιρίας φέρονται να προσέγγισαν την καλλονή με την πρόταση να συμμετάσχει σε μία από τις νέες  παραγωγές.

Η κοπέλα, γνωστή για την ισχυρή της παρουσία στο παιχνίδι και τον αυθόρμητο χαρακτήρα της, δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επίσημα σχετικά με την πρόταση αυτή, ούτε φυσικά έχει επιβαιβεωσει ή διαψεύσει. Ωστόσο, τα social media έχουν πάρει φωτιά, με πολλούς να εκφράζουν την περιέργεια για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση και αν η ίδια θα επιλέξει να ακολουθήσει την πρόκληση του σκηνοθέτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει μακρά πορεία στον χώρο των ερωτικών ταινιών, με πολλές επιτυχημένες παραγωγές που έχουν προκαλέσει αίσθηση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Η ικανότητά του να εντοπίζει πρόσωπα που θα μπορούσαν να «λάμψουν» στη βιομηχανία αυτή είναι αναγνωρισμένη, και η πρότασή του στην παίκτρια του ριάλιτι αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα της διορατικότητάς του.

Πηγή: koolnews.gr