Χειμαρρώδης ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τον Θέμη Αδαμαντίδη, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για τον παρουσιαστή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Αρχικά, πριν την μετάδοση του θέματος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα: «Αχ ρε Θέμη. Αχ ρε Θέμη μου γαμ…! Θα με αναγκάσεις να πω πράγματα τώρα, που δεν έπρεπε να τα πω. Γιατί το κάνεις αυτό λοιπόν; Με αναγκάζεις, γιατί με βγάζεις ψεύτη εμένα, να πω πράγματα που έχουν πει εδώ μέσα σαράντα, πενήντα, γαμ…! Θεωρώ ότι είσαι καλός άνθρωπος, αδικείς τον εαυτό σου με αυτά που λες και αυτά που κάνεις. Τα βάζεις με εμένα και λες ότι εγώ σε κορόιδεψα; Εγώ εσένα»;

Στη συνέχεια, προλογίζοντας το θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα εξής: «Θέμη μου αγαπημένε είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ. Είμαι από τους ανθρώπους -και μπορεί κάποιοι να μην το πιστεύετε- έχω προστατεύσει όλους τους καλεσμένους μου. Όταν ένας καλεσμένος έρχεται και μου λέει «Γιώργο, δεν θέλω να με ρωτήσεις αυτό», δεν το έχω ρωτήσει ποτέ. Ας βγει ένας άνθρωπος στην Ελλάδα, ένας, να πει ότι ο Λιάγκας δεν τήρησε τον λόγο του, όταν του ζήτησα να μην μιλήσω π.χ. για το ποτήρι και με ρώτησε γι’ αυτό. Όταν οι συνεντεύξεις είναι μαγνητοσκοπημένες, κι όταν κάποιος έλεγε μία μπαρούφα που τον εξέθετε, εγώ ήμουν ο πρώτος ότι δεν θα παίξει αυτό γιατί σε εκθέτει. Ακόμα και για ανθρώπους που δεν είναι εν ζωή».

Η συνέντευξη που λέει ότι ήταν παλιά, όπως μου λέει η αρχισυντάκτριά μου κι οφείλω να την πιστέψω, είναι συνέντευξη που έγινε μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν. Άρα ήταν μία καινούργια συνέντευξη. Δεύτερον, δε γνωρίζω που στέλνει κάμερες η αρχισυντάκτριά μου κι αν κάποιος μιλάει ή δεν μιλάει. Θεωρείς ότι είμαι ένας διάολος με διχαλωτή γλώσσα και ουρά που όποιος δε μιλάει στην εκπομπή, τον εκδικούμαι; Τον εκδικούμαι με το να βάλω στο στόμα του πράγματα που δεν έχει πει; Τα είπες αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω αν το ξέρεις».

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους, αναφέροντας τα εξής: «Για να το κλείσω, επειδή εγώ φοράω παντελόνια και δεν χτυπάω, γενικά, τα παιδιά μου. Η μαγκιά είναι να μην χτυπάς κανέναν, όχι μόνο τα παιδιά μας. Είναι γενικό το σχόλιο αυτό. Θέλω να σου θυμίσω και μην με προκαλείς άλλο, και ήταν 40 άνθρωποι παρόντες εδώ μέσα… Όταν πέρσι τα Χριστούγεννα έδινες εδώ συνέντευξη και ήταν παρούσα εδώ η πρώην σύντροφό σου κα Κίρκη…

Ήταν μαγνητοσκοπημένη η συνέντευξη και λες κάτι πάρα πολύ χοντρό που δεν τολμώ να το πω. και αφού επέλεξα να μην το παίξω, δεν θα το πω τώρα. Έκοψα τη συνέντευξη εκείνη την ώρα, σου είπα «ότι αν παίξουμε αυτό που είπες, θα καταστραφείς, ενώ εγώ κάνω επιτυχία», το έβγαλα από το μοντάζ και δεν το έπαιξα ποτέ. 40 άνθρωποι εδώ μέσα τραβάγανε τα μαλλιά τους με αυτό που είπες, δεν το πίστευαν. Σοκαριστήκαμε όλοι. Το έκοψα και δεν το έπαιξα. Άρα μην λες για εμένα Θέμη μου ότι σε εξέθεσα… Άλλοι σε εκθέτουν, εγώ πιθανόν να σε προστάτευσα».

Πηγή: zappit.gr