Η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι αντιδρά στα κοινωνικά της δίκτυα αφού μια εικόνα της να φιλιέται με τον L-Gante έγινε viral.

Η Γουάντα Νάρα είναι τάση στα social media εδώ και αρκετές ημέρες αφού μια φωτογραφία της να φιλάει έναν άντρα από το παρελθόν της που δεν είναι ούτε ο Μάξι Λόπες, ούτε ο Μάουρο Ικάρντι έγινε viral.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής έχουν πιαστεί με τον L-Gante, τον τραγουδιστή με τον οποίο συνδέονταν πριν από λίγους μήνες όταν ήταν ακόμη σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι. Πρωταγωνίστησαν μάλιστα σε ένα φλογερό βιντεοκλίπ που έδωσε πολλή συζήτηση, αν και πάντα αρνούνταν κάθε είδους ειδύλλιο.

Η Γουάντα Νάρα έγινε viral όπου εμφανίζεται να φιλάει τον δημοφιλή ερμηνευτή μπροστά από τη Βασιλική του Lujan, στην πατρίδα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Να θυμίσουμε ότι αυτή η φωτογραφία ήρθε στο φως λίγες μόνο ώρες αφότου ο Ικάρντι προσγειώθηκε στην Αργεντινή για να απολαύσει λίγες μέρες αποσύνδεσης παρέα με την Ιζαμπέλα και τη Φρανσέτσκα, τις κόρες που έχει κοινά με τον influencer.

Η απάντηση της Wanda Nara σε όλη αυτή τη διαμάχη ήταν άμεση αφού ο τηλεοπτικός σταθμός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα για να δημοσιοποιήσει τη μνημειώδη οργή του για τη διαρροή αυτής της φωτογραφίας.