Σαν… κεραυνός είχε σκάσει στα τέλη Σεπτεμβρίου η είδηση πως η Πάολα ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της για λόγους υγείας.

Η τραγουδίστρια, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι οι επερχόμενες συναυλίες της ακυρώνονται, καθώς αναρρώνει από επέμβαση στο πόδι, στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του Ιουλίου. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει: «Η προγραμματισμένη εμφάνιση στη ΔΕΘ καθώς και όλες οι υπόλοιπες ακυρώνονται λόγω της αποκατάστασης της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στο πόδι! Ραντεβού στις 11/10 στο Theamaathens ανανεωμένοι για ένα μαγικό χειμώνα!».

Δείτε την ανάρτηση

Η Πάολα σε σημερινή της συνέντευξη στην εφημερίδα Secret, μιλάει για το πρόβλημα υγείας που ακόμα την ταλαιπωρεί και μάλιστα αποκαλύπτει πως ο γιατρός της έχει απαγορεύσει να ανεβαίνει στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια πάντως ούτε που σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο, καθώς όπως αναφέρει αν συμβεί αυτό, οι συνεργάτες της θα μείνουν χωρίς δουλειά και απλήρωτοι!

Η 20χρονη κόρη της Πάολα "σαρώνει" στο Instagram - Άλλαξε το ξανθό και είναι ίδια η μαμά της! (ΦΩΤΟ)

Η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, Παολίνα, μεγάλωσε και σαρώνει στο Instagram με τις τελευταίες της αναρτήσεις!

Η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να είναι υπερήφανη για την 20χρονη κόρη της που πριν από περίπου 2 χρόνια, πέρασε δεύτερη στην σχολή Πολιτικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φάνηκε από τα τότε αποτελέσματα, η Παολίνα είχε σημειώσει εξαιρετική βαθμολογία τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα, όσο και στα αρχαία ελληνικά, όπου έγραψε πάνω από 18.

Πλέον, την απολαμβάνουμε στα social media που είναι ιδιαιτέρως ενεργή με τις φωτογραφίες της να μιλούν από μόνες τους!

Δείτε την: