Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ , το σύμβολο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έχει κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες με το χάρισμα και την επιτυχία του.

Όσον αφορά την ερωτική του ζωή, είναι γνωστός για το μακροχρόνιο ειδύλλιό του με τη Βικτόρια, πρώην μέλος του βρετανικού ποπ γκρουπ «Spice Girls» και επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας. Τον ακολουθούν όμως διαρκώς φήμες για πολυάριθμες υποθέσεις. Αρκετές από τις πιο αξιοσημείωτες σχέσεις του Μπέκαμ τράβηξαν τη δημοσιότητα πριν παντρευτεί τη Βικτόρια.

Η Βόσνια που τον έμπλεξε!

Ο γάμος των Μπέκαμ, παρ' όλες τις φήμες και τις φήμες, πέρασε σοβαρή κρίση πριν από 16 χρόνια εξαιτίας μιας Βόσνιας. Τα πράγματα έγιναν τόσο περίπλοκα που όλοι προέβλεψαν διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, το 2007, μια πόρνη βοσνιακής καταγωγής, η Ίρμα Νίτσι, αποκάλυψε μια σχέση με τον Μπέκαμ και είχε πει στο περιοδικό "In Touch" πώς ήταν οικεία με τον Μπέκαμ.

«Κάναμε έρωτα για 15 λεπτά. Σε μια κλίμακα από το ένα έως το δέκα, ως εραστής θα του έδινα βαθμολογία 7,5» είπε η Ίρμα πριν χρόνια.

Ωστόσο, η Μπέκαμ αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της και κατέθεσε μήνυση κατά του προαναφερθέντος περιοδικού, ενώ κατέθεσε αναλυτική πεντασέλιδη δήλωση στο δικαστήριο.

Αποδείχθηκε πως έλεγε ψέμματα

Σύμφωνα με την εξήγησή του, προγραμμάτισε ένα μασάζ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του αμέσως μετά την προσγείωση στη Νέα Υόρκη, όπως κάνει συνήθως πριν από έναν σημαντικό αγώνα.

Φέρεται να πλήρωσε στη Νίτσι και σε ένα άλλο κορίτσι 6.000 δολάρια για ομαδικό σεξ, κάτι που επίσης αρνήθηκε.

Το περιοδικό ανακοίνωσε αργότερα ότι οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς, αλλά υπερασπίστηκε ότι η Ίρμα είχε δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου σύμφωνα με το σύνταγμα των ΗΠΑ.