Ένα τριήμερο πάρτι στη γειτονική Τουρκία οργάνωσαν δύο φίλες Τουρκάλες με… χοντρό πορτοφόλι, η Chichi και η Chacha, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μιας από αυτές.

Το ενδιαφέρον είναι πάντως ότι κάλεσαν πάνω από εκατό άτομα από όλο τον κόσμο, από Γαλλία, Αμερική, Ιταλία, Ινδία, και με μοναδικό Έλληνα τον Λάκη Γαβαλά.

Η έκπληξη ήρθε όταν στο πάρτι στο Μπόντρουμ βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος με την ορχήστρα του που τραγούδησε τις γνωστές του επιτυχίες και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους.

Κοσμοπολίτισσες  οι οικοδέσποινες, γόνοι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών της γείτονος, σε ένα φαντασμαγορικό περιβάλλον, στο μοναδικό ξενοδοχείο Macakizi, κοντά στο Μπόντρουμ και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Turkbeku, αλλά και στην πολύ exclusive Villa Macakizi οργάνωσαν το τριήμερο πάρτι.

Εκεί και ο μοναδικός καλεσμένος από την Ελλάδα, ο Λάκης Γαβαλάς, που τίμησαν με πρόσκληση οι δύο τρομερές οικοδέσποινες, που φρόντισε να μας ενημερώσει για τα τεκταινόμενα του πάρτι.

Εντυπωσιακό το ντεκόρ με τους πολυελαίους και τις κατακόκκινες βελούδινες κουρτίνες, με πλούσιο μενού με αστακούς, καραβίδες και τρούφα, και την σαμπάνια να ρέει άφθονη και το κέφι να φτάνει στα ύψη μέχρι τις μεγάλες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες από το mononews.gr: