Το έκαναν πάλι το… θαύμα τους στο Ρουκ Ζουκ, όπου γνωρίσαμε δύο νέες, πάρα πολύ καλές ομάδες, οι οποίες φάνηκαν από την αρχή έτοιμες για όλα!
Διαβάστε επίσης...
Η λέξη που κλήθηκε η μια ομάδα να περιγράψει ήταν το «ρουβασάκι», ωστόσο πολύ γρήγορα η συζήτηση ξέφυγε και φτάσαμε στους γκόμενους...
Η περιγραφή ήταν… απερίγραπτη και «όλα τα λεφτά» είναι το βλέμμα που έχει η Ζέτα Μακρυπούλια!
Μετά από 8 χρόνια είδαμε το πρόσωπό του: Αυτός είναι ο περίφημος «Δάσκαλος» του «Ρουκ Ζουκ» (Pics)
Είναι μία από τις πιο αγαπημένες μορφές του Rouk Zouk μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, παρότι ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί ποτέ και όλοι τον λατρεύουν ακούγοντας μόνο την φωνή του. Είναι παρών από την αρχή του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1 και όμως δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ, μέχρι σήμερα το πρόσωπό του.
Ο λόγος για τον αγαπημένο Δάσκαλο του Rouk Zouk του οποίου οι παρεμβάσεις μετά από τον χαρακτηριστικό ήχο του buzzer, μπορούν να αλλάξουν τον ρου του παιχνιδιού, να σπρώξουν μία ομάδα προς τη νίκη ή να σπαταλήσουν και την τελευταία ελπίδα μίας άλλης ομάδας. Διορθώνει ό,τι χρειαστεί, είναι υπεύθυνος για να εφαρμόζει κατά γράμμα τους κανόνες, είναι σχεδόν αλάνθαστος.
Το όνομά του είναι Βασίλης Πανόπουλος και γεννήθηκε στο Ψάρι της Κορινθίας. Όπως αναφέρεται στην προσωπική του σελίδα ο «Δάσκαλος» του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία και είναι διδάκτωρ θεατρολογίας. Σήμερα είναι διευθυντής στα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Συνέθεσε μουσική για έργα των Ι. Καμπανέλλη, Μπ. Μπρεχτ, Ά. Τσέχοφ, Σέξπιρ, Γρ. Ξενόπουλου και Δ. Καπετανάκη. Επίσης και για τραγωδίες του Ευριπίδη (Άλκηστις, Ορέστης) και του Αισχύλου (Πέρσες), οι οποίες παρουσιάστηκαν και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αβινιόν (2011, 2012 και 2014).
Παράλληλα έγραψε μουσική για το θέατρο για παιδιά σε έργα Αριστοφάνη, Σέξπιρ, Ε. Τριβιζά, Στ. Μιχαηλίδου, Σ. Ζαραμπούκα και Φρ. Σταθάτου. Για τη μουσική του έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις.