Μετά το άδοξο τέλος της προηγούμενης σχέσης της που είχε πάρει έντονη δημοσιότητα και μια περίοδο «επιλεγμένης» μοναχικότητας, η Φαίη Σκορδά διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Αν και ο σύντροφός της, με αυστηρή επιστολή του στα Μέσα τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει απαγορεύσει ακόμα και τη δημόσια αναφορά του ονόματός του, κάτι που είχε βρει σύμφωνη και εκείνη, οι πληροφορίες της HuffPost αναφέρουν ότι η σχέση τους είναι πλέον πολύ σοβαρή και δεν αποκλείεται να περάσει σύντομα στο στάδιο της επισημοποίησης.

Εξάλλου η 45χρονη παρουσιάστρια δεν έχει πει όχι στο ενδεχόμενο ένος δεύτερου γάμου. «Θαυμάζει πολύ τον άνθρωπό της, το μυαλό του και τους τρόπους του. Αυτά είναι τρία πιο σημαντικά στοιχεία για εκείνη ώστε να είναι με κάποιον» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας μάλιστα πως η σχέση αυτή δοκιμάστηκε αρκετά τον πρώτο καιρό και μάλιστα είχε υπάρξει μια μικρή περίοδος απομάκρυνσης που τελικά τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

Ρομαντική πασχαλινή απόδραση για τη Φαίη Σκορδά!

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα έκανε μια σύντομη απόδραση εκτός Αθηνών τις ημέρες του Πάσχα, και αυτό γιατί ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν στις Μαλδίβες με την (επίσης μέλλουσα σύζυγό του;) Μαρία Αντωνά.

«Είναι εμφανές ότι θέλει να κρύψει την προσωπική της ζωή» σχολίασε το πρωί της Κυριακής ο Παύλος Σταματόπουλος με τη Σίσσυ Χρηστίδου να επικροτεί τη στάση της επειδή «έχει δύο παιδιά».

Φυσικά η επιλογή της Φαίης Σκορδά να είναι με έναν άνθρωπο που δείχνει να απεχθάνεται τη δημοσιότητα, δεν διευκολύνει την καθημερινότητά της (δεν μπορεί να τη συνοδεύσει σε κανένα επίσημο κάλεσμα) αλλά και τη δημόσια εικόνα της αφού το κοινό που ακολουθεί τις πετυχημένες παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας επιθυμεί (έως και απαιτεί) να παρακολουθεί και την προσωπική τους ζωή- ειδικά όταν για πολλά χρόνια συνέβαινε το αντίθετο.

Πάντως λέγεται ότι ακόμα και η απόφασή της το καλοκαίρι του 2023 να μετακομίσει στα βόρεια προάστια, και συγκεκριμένα στο Παλαιό Ψυχικό, είχε να κάνει και με την προστασία των προσωπικών της δεδομένων αφού στα νότια προάστια είναι γνωστό ότι είσαι πιο εκτεθειμένος στον φακό των παπαράτσι.

Πηγή: huffingtonpost

Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Φαίη Σκορδά. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώνεται σε μόλις δύο μήνες, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον σεβασμό που έχει δεχτεί από τους δημοσιογράφους όσον αφορά στην προσωπική ζωή της.

Αναλυτικά, η Φαίη Σκορδά δήλωσε αρχικά για την εκπομπή “Buongiorno” και τα νούμερα τηλεθέασης: «Είμαι χαρούμενη, γιατί βλέπω ότι η εκπομπή έχει προοπτική, μπορούμε και ακόμη και καλύτερα. Για να είσαι νικητής ή χαμένος δεν καθορίζεται από μια τηλεοπτική σεζόν, αλλά καθορίζεται από τον επαγγελματισμό και την πορεία σου. Δεν θα έλεγα την ίδια απάντηση στην αρχή της καριέρας μου, γιατί τότε δίνεις εξετάσεις».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για τον Γιώργο Παπαδάκη με πολύ τρυφερά λόγια. «Καθορίζεται ο Γιώργος Παπαδάκης από τα νούμερα τηλεθέασης μιας χρονιάς; Όσο ήμουν εγώ εκεί, ήταν πάντα ένα χέρι που με κρατούσε. Έχει τύχει να μην έχω καλεσμένο και να έρθει στο πλατό, κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά επεσήμανε για το κομμάτι της ενημέρωσης στην εκπομπή της: «Η ενημέρωση στο Buongiorno γίνεται με τον τρόπο που μπορώ εγώ να υποστηρίξω. Η γρήγορη εναλλαγή της θεματολογίας με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Το τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, και ο διευθυντής, κ Σταμάτης Μαλέλης, είναι δίπλα μας. γενικά υπάρχει στήριξη από το MEGA».

Τέλος αποκάλυψε, ότι το συμβόλαιό της με το MEGA έχει διάρκεια πολλών ετών, ενώ παράλληλα πρόσθεσε, ότι το “Buongiorno” έχει πάρει το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν. «Είμαι στο MEGA και θα συνεχίσω να είμαι και για άλλες χρονιές, το συμβόλαιό μου δεν είναι μονοετές, είναι για αρκετά χρόνια. Η ομάδα του Buongiorno θα παραμείνει η ίδια. Θα υπάρξουν αλλαγές αλλά η ομάδα παραμένει σταθερή. Αγαπώ το MEGA.»