Facebook Pixel Σημαντικές διακρίσεις για την Airfasttickets στα Tourism Awards 2014
| 2014-04-10 18:43:00

Σημαντικές διακρίσεις για την Airfasttickets στα Tourism Awards 2014

Σημαντικές διακρίσεις για την Airfasttickets στα Tourism Awards 2014

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Airfasttickets στα φετινά Tourism Awards 2014, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 8 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace.

Τα βραβεία έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του τουρισμού. Στην ξεχωριστή βραδιά της απονομής, παρευρέθηκαν λαμπεροί προσκεκλημένοι από το χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

Η ελληνική εταιρεία στο χώρο του online travel booking απέσπασε 2 συνολικά βραβεία σε διάφορες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, η Airfasttickets κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία Website & Booking Interface και Silver βραβείο στην κατηγορία Advertising campaign.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, ο Γενικός Διευθυντής της Airfasttickets, Παναγιώτης Ευαγγελάτος, δήλωσε: «Η AirFastTickets εκφράζει το μέλλον του ελληνικού τουρισμού και στηρίζει όλες αυτές τις διοργανώσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της AirFastTickets που δίνει τον καλύτερο της εαυτό για αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα».

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε με online βαθμολόγηση από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προκύπτουν από το μέσο όρο της βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα, αλλά και από την ποιοτική αξιολόγηση κατά τη συνάντηση της Επιτροπής. Μεταξύ άλλων, την Επιτροπή απαρτίζουν ο τέως Υπουργός Τουρισμού Νίκος Σκουλάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η Μάγια Τσόκλη.

Σχετικά με την Airfasttickets
Η Airsfasttickets (Fast group Α.Ε.), που ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009, ενσαρκώνει το όραμα του προέδρου της εταιρείας κ. Νίκου Κοκλώνη για τον τουρισμό, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού. Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής.

Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, δέσμευση που έχει ήδη αναγνωριστεί από χιλιάδες φαν των ταξιδιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, η Airfasttickets διαθέτει ήδη παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

Μεταξύ των ετών 2010-2012 η Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και στις αρχές του 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες εβδομαδιαίως, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags